Το ζώδιο του Υδροχόου και οι αγορές

ωροσκοπιο-ydroxoos

Γενικά τα ψώνια δεν αρέσουν στους Υδροχόους αν και σε ένα ζώδιο με τόση ιδιαιτερότητα, που δεν τηρεί ποτέ κανόνες, είναι φυσικό να υπάρχουν και ορισμένες εξαιρέσεις. Γενικά πάντως οι Υδροχόοι δεν πολυενδιαφέρονται για τα υλικά αγαθά και αν βρεθούν μέσα σε ένα μαγαζί, αισθάνονται παγιδευμένοι, ειδικά μάλιστα αν πρόκειται για κάποιο μεγάλο πολυκατάστημα. Συνήθως οι Υδροχόοι προτιμούν να περιδιαβαίνουν στο ύπαιθρο συζητώντας με ένα φίλο τις ιδέες και τα σχέδιά τους.

 

Οι Υδροχόοι ψωνίζουν τα βασικά με αλλοπρόσαλλο τρόπο. Μπορεί να περάσουν μία φάση κατά την οποία κάνουν τα ψώνια της εβδομάδας την ίδια ώρα, από το ίδιο μαγαζί, με ακρίβεια χρονομέτρου, και μετά, ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο, να διακόψουν αυτό το πρόγραμμα και να κάνουν κάτι εντελώς διαφορετικό. Άλλοι Υδροχόοι πάλι κάνουν τα ψώνια τους σε εντελώς απρόβλεπτες και ακανόνιστες ώρες.

 

Στα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό δεν αρέσει συνήθως να αγοράζουν τρόφιμα εκτός ίσως αν ψωνίζουν από κάποιο ειδικό μαγαζί με εξωτικά εδέσματα, και έχουν πιάσει φιλίες με τον ιδιοκτήτη του που τους διδάσκει χειρομαντεία. Χαίρονται να αγοράζουν ασυνήθιστα αγαθά, από οικολογικά αποδεκτό χαρτί μέχρι ηλεκτρονικά μικρά εργαλεία.

zodia-zvdia-22

 

Μολονότι οι Υδροχόοι είναι συνήθως κοινωνικοί, μια από τις αγαπημένες τους ασχολίες είναι να στέκονται παράμερα στις κοινωνικές συναναστροφές και να παρατηρούν τους άλλους. Αυτό λοιπόν είναι για τους Υδροχόους η πιο απολαυστική παράμετρος των αγορών. Η μελέτη της ανθρώπινης φύσης είναι κάτι που ποτέ δεν τους κουράζει.