Το ζώδιο του Ζυγού και η συμβίωση

zygos

Κοινοποίηση:

Τα άτομα που ανήκουν στο Ζυγό έχουν τη φήμη πως τα πάνε καλά με όλους και είναι ιδανικοί συγκάτοικοι. Η ικανότητα του Ζυγού να εξετάζει όλες τις απόψεις, με δικαιοσύνη και αμεροληψία, είναι απαραίτητο στοιχείο αρμονικής συμβίωσης και η αντιπάθειά του για κάθε είδους καβγά ή σύγκρουση, κάνει το Ζυγό να παίζει το ρόλο του διπλωμάτη και του ειρηνοποιού μέσα στο σπίτι. Συχνά όμως, οι Ζυγοί αρκούνται σε μια φαινομενική αρμονία και τν προτιμούν από το να συζητήσουν βασικά προβλήματα που δημιουργεί η συμβίωση με αποτέλεσμα έτσι να αγνοούν τις ανάγκες και τα αισθήματα των άλλων. Οι Ζυγοί που πέφτουν σε αυτή τη παγίδα θα πρέπει να καταλάβουν πως τίποτα δεν αντικαθιστά την ειλικρίνεια που πρέπει να βασιλεύει μέσα σε ένα σπίτι ακόμα και αν αυτό μπορεί να διαταράξει για λίγο την ειρήνη.

 

 

Στους Ζυγούς αρέσει να συμπεριλαμβάνουν τους γύρω τους στα σχέδιά τους και ζητούν πάντα την έγκριση των άλλων πριν ξεκινήσουν για να κάνουν οτιδήποτε γιατί θέλουν να το θεωρούν σαν συλλογικό εγχείρημα. Ταυτόχρονα βασίζονται στην υποστήριξη των υπολοίπων γιατί αν και είναι μάνες στις ιδέες δεν είναι τόσο καλοί στο να παίρνουν την τελική απόφαση. Χωρίς βοήθεια, σχέδια αλλαγής διακόσμησης ή οργάνωσης ενός πάρτι μπορούν να μείνουν ανεκπλήρωτα και να αναβάλλονται συνέχεια καθώς οι Ζυγοί ασχολούνται και κολλάνε στις λεπτομέρειες.

 

 

Τα άτομα που ανήκουν στο Ζυγό είναι τα πιο ανεκτικά και προσαρμόζονται μετά χαράς για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των άλλων. Οι δυσκολίες αρχίζουν όταν η τάση του Ζυγού να ευχαριστεί τους πάντες τον οδηγεί σε συμβιβασμούς που παραγκωνίζουν τις δικές τους ανάγκες με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μέσα του σωροί παραπόνων που κάποια στιγμή βγαίνουν στην επιφάνεια.

zodia-zvdia-22