Το ζώδιο του Ζυγού και οι αγορές

zwdia-zygos-zodia

Κοινοποίηση:

Για τους Ζυγούς τα ψώνια σημαίνουν χάζεμα με τις ώρες σε ένα βιβλιοπωλείο, δοκιμή ενός καινούριου αρώματος στο τμήμα καλλυντικών, αγορά ενός δώρου με όμορφο περιτύλιγμα ή δοκιμή ρούχων και μετά ραντεβού με φίλους για καφέ ή φαγητό. Οι Ζυγοί λατρεύουν τα ψώνια. Στους Ζυγούς, όπως στους Λέοντες και τους Ταύρους, αρέσει πολύ να ξοδεύουν χρήματα για αυτό είναι συνήθως «πανί με πανί». Όταν δεν έχουν χρήματα για ψώνια, καλό είναι να αποφεύγουν τα μαγαζιά γιατί, όπως και τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, όταν δουν κάτι που τους αρέσει, τους είναι πολύ δύσκολο να αντισταθούν.

 

 

Στους Ζυγούς αρέσει να αγοράζουν όμορφα πράγματα. Λατρεύουν τα διακοσμητικά, τα κοσμήματα, τα καλλυντικά, τα λουλούδια, τα έπιπλα και τα υφάσματα. Έχουν φίνο γούστο, με προτίμηση στο κλασικό, παρόλο που μπορεί να εκτιμήσουν και ένα όμορφο μοντέρνο σχέδιο, και μερικές φορές έχουν μία ιδιαίτερη κλίση στο ανατολίτικό στυλ.

 

 

Τα χρώματα παίζουν μεγάλο ρόλο για τους Ζυγούς. Προτιμούν τις γλυκές παστέλ αποχρώσεις και έχουν έμφυτη αίσθηση της αρμονίας. Απεχθάνονται τα χτυπητά κακόγουστα χρώματα. Στους Ζυγούς αρέσουν επίσης τα υφάσματα που είναι ευχάριστα στην αφή και έχουν αίσθηση της ισορροπίας και της αναλογίας.

zodia-zvdia-22

 

 

Οι πάντα κοινωνικοί Ζυγοί απολαμβάνουν περισσότερο τα ψώνια τους αν τα κάνουν παρέα με έναν ή περισσότερους φίλους. Λαμβάνουν υπόψη τη γνώμη των άλλων όταν πρόκειται να διαλέξουν –δυσκολεύονται πολύ να πάρουν μόνοι τους την απόφαση –και τους αρέσει να τσιμπάνε κάτι έξω όταν εξορμούν στα μαγαζιά.