Τοξότης και Χιούμορ

zwdia-sagittarius

Κοινοποίηση:

Η αίσθηση του χιούμορ στους Τοξότες μόλις που κρύβεται πίσω από την επιφάνεια. Καθώς καλπάζουν διαμέσου της ζωής, τους αρέσει πολύ ένα καλό αστείο, ιδίως όταν το μοιράζονται. Ο αντιπροσωπευτικός τοξοβόλος έχει μια παιδιάστικη, μερικές φορές αθώα αίσθηση του χιούμορ. Είναι κλόουν από τη φύση του και του αρέσουν τα χοντροκομμένα αστεία και οι μίμοι. Όσο περισσότερες τούρτες εκτοξεύονται τόσο πιο πολύ θα γελάσει. Ο κένταυρος, μισός άνθρωπος και μισός άλογο, είναι το πλάσμα που τους συμβολίζει. Επομένως δεν είναι παράξενο που στους Τοξότες αρέσει να τριγυρνούν. Η ανοιχτή στάση τους προς τη ζωή χαρακτηρίζει και την αίσθηση του χιούμορ τους. Όμως η ειλικρίνεια και η τιμιότητά τους συχνά στρέφεται εναντίον τους. Οι Τοξότες πάντως δε φημίζονται σαν άτομα κουμπωμένα, που κρατούν την αξιοπρέπειά τους. Γελούν αβίαστα με τα ελαττώματα και τις ατυχίες τους και αυτό είναι μια από τις πιο ελκυστικές τους πλευρές.
Οτιδήποτε σχετίζεται με το σώμα, και ειδικά το σεξ, τους διασκεδάζει πολύ. Σπάνια είναι κουμπωμένοι και δυσκολεύονται να κρύψουν το γέλιο τους –ακόμη και αν προσβάλλει τους άλλους. Αυτή η έλλειψη τακτ είναι χαρακτηριστικό τους και εκδηλώνεται ολοκάθαρα στην αίσθηση του χιούμορ. Μπορούν να κάνουν ενοχλητικά αστεία ακόμη και σε μια διόλου κατάλληλη για αυτό συντροφιά ή να βρουν τις ατυχίες κάποιου διασκεδαστικές στη χειρότερη και πιο ακατάλληλη στιγμή. Συνήθως οι γκάφες τους συγχωρούνται.
Πιθανόν οι φάρσες να εφευρέθηκαν από Τοξότη. Οι περισσότεροι από τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό αγαπούν τις κωμωδίες όπου κάποιοι πέφτουν σε πισίνες ή περνούν κάτω από μια σκάλα στην πιο ακατάλληλη στιγμή. Στους πιο λεπτούς Τοξότες αρέσουν οι φάρσες από το τηλέφωνο ή με γράμματα, που συχνά διασκεδάζουν ακόμη και το θύμα τους.