Τοξότης και Αποφάσεις

ωροσκοπιο-2015

Εκ φύσεως ανέμελοι και αισιόδοξοι, οι Τοξότες σπάνια αργούν να πάρουν μια απόφαση για κάτι. Βρίσκουν τη διαδικασία της λεπτομερούς επεξεργασίας των στοιχείων που πρέπει να ληφθούν υπόψη για τη λήψη μιας απόφασης μάλλον βαρετή και προτιμούν να παίρνουν γρήγορες αποφάσεις βασισμένες στη συχνά εμπνευσμένη διαίσθησή τους. Στις ελάχιστες περιπτώσεις που το ένστικτο τους προδίδει, παραδέχονται εύκολα πως έκαναν λάθος. Σαν γνήσιο ζώδιο της Φωτιάς, ο Τοξότης χτυπά πολύ ψηλά και προτιμά το υπολογισμένο ρίσκο παρά μια ακίνδυνη απόφαση χωρίς μεγάλο όφελος. Μερικές φορές όμως, οι Τοξότες αρνούνται να διδαχθούν από τα λάθη τους και επιμένουν να βασίζονται στη διαίσθησή τους ακόμα και αν αυτή τους έχει προδώσει.

 

 

Οι Τοξότες νιώθουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι όταν παίρνουν σπουδαίες αποφάσεις οι οποίες αφορούν άλλους, ιδιαίτερα όταν αυτές έχουν σχέση με τα ευρύτερα θέματα της ζωής. Αντιλαμβάνονται στη στιγμή τη συνολική εικόνα της κατάστασης και συχνά έχουν μια ξεκάθαρη –ίσως και προφητική –διαίσθηση όλων των πιθανών εξελίξεων. Σε ό,τι όμως αφορά τις ιδιωτικές τους υποθέσεις, οι Τοξότες δυσκολεύονται να πάρουν μια απόφαση που α τους καθηλώσει σε ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Σαν Μεταβλητό ζώδιο που είναι προτιμά να έχει ελευθερία επιλογής, θέλει να κρατά τις πόρτες ανοιχτές για να έχει τη δυνατότητα να αλλάξει γνώμη όποτε δει ότι τον βολεύει.

 

 

Ο ευπροσήγορος Τοξότης δέχεται μετά χαράς να συζητήσει όλες τις πλευρές ενός θέματος πριν πάρει μια απόφαση, φτάνει να είναι ελεύθερος να δεχτεί ή να απορρίψει τη συμβουλή που του προσφέρεται. Δε δέχεται όμως το ίδιο εύκολα τις παρατηρήσεις εκ των υστέρων, ιδιαίτερα τις κριτικές!

zodia-zvdia-22