Τοξότης και Διακοπές

ζωδια-2015-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Πολλοί Τοξότες, καθώς είναι γεννημένοι στο μεταβλητό ζώδιο της Φωτιάς. Προβαίνουν σε φιλοσοφικές διερευνήσεις ως προς τους νόμους που διέπουν τις σχέσεις ανάμεσα στον κόσμο και τον άνθρωπο και ταξιδεύουν πολύ αναζητώντας απαντήσεις στα ερωτήματα που τους βασανίζουν. Μερικοί από τους μεγαλύτερους εξερευνητές ήταν Τοξότες. Απεχθάνονται τη στασιμότητα και ταξιδεύουν μόνοι τους ή με ένα το πολύ άτομο. Σαν καλοί ταξιδευτές, καλύπτουν γρήγορα μεγάλες αποστάσεις. Όπως και τα άλλα ζώδια της Φωτιάς αγαπούν ιδιαίτερα την ταχύτητα και το μέσο συγκοινωνίας που προτιμούν είναι το αεροπλάνο.

 
Καθώς η ροπή για ταξίδια είναι έμφυτη στους Τοξότες, οι Διακοπές αποτελούν λογική επέκταση της καθημερινής ζωής τους. Έχουν συνήθως πολλές και συναρπαστικές ιδέες για τις διακοπές και συχνά πηγαίνουν σε μέρη που δε θα περνούσαν καν από το μυαλό άλλων ανθρώπων. Το να κάνει κανείς διακοπές με έναν Τοξότη αποτελεί συνήθως μια συναρπαστική και αξέχαστη εμπειρία.

 

                Όσοι ταξιδεύουν με έναν Τοξότη έχουν τόσες πιθανότητες να βρεθούν στην ανάγκη να διασχίσουν τη Σαχάρα, όσες και να επισκεφτούν έναν αρχαίο ναό. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο συνήθως κάνουν το δικό τους ατομικό πρόγραμμα και αποφεύγουν τις οργανωμένες διακοπές.

zodia-zvdia-22

 

 

Εξαιτίας της επιθυμίας τους να μάθουν τα πάντα γύρω από τον κόσμο, συχνά ταξιδεύουν σε πολύ μακρινούς τόπους. Όμως πρέπει να προσέχουν ώστε η αγάπη τους για την περιπέτεια να μην τους δημιουργήσει προβλήματα.