Τοξότης και Διασκέδαση

zwdia-sagittarius

Κοινοποίηση:

Τα πάρτι δίνουν την ευκαιρία στους κοινωνικούς Τοξότες να γνωρίσουν κόσμο, να εξερευνήσουν καινούριες λεωφόρους φιλοσοφικής σκέψης, να τονώνουν την αισιοδοξία τους και την πίστη στο συνάνθρωπο, να ερωτευτούν, να φλερτάρουν απροκάλυπτα και να προωθήσουν τις επαγγελματικές σχέσεις. Για αυτούς δεν υπάρχουν σύνορα

 

 

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι σε κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση οι Τοξότες θα ενσωματωθούν στη συντροφιά και όλοι θα απολαύσουν την ευχάριστη, κεφάτη κουβέντα τους. Στους Τοξότες αρέσει το κομψό αλλά όχι επίσημο ντύσιμο. Μερικές φορές μπορεί να σκανδαλίσουν με την τολμηρότητα των λόγων τους και πάντα σας κάνουν να γελάτε. Με λίγα λόγια, καλώντας στο πάρτι σας ένα Τοξότη είστε σίγουροι πως όλοι θα διασκεδάσουν. Ο Τοξότης δε θα ζηλέψει που ο συνοδός ή η συνοδός του χορεύει όλη τη νύχτα με άλλους, θέλουν όμως να έχουν και αυτοί το ίδιο δικαίωμα. Ίσως πιουν και λίγο παραπάνω, αυτό όμως δε θα τους κάνει να παρεκτραπούν.

 

 

Επειδή η ζωή των ατόμων που ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη είναι ακατάστατη και λατρεύουν τις εκπλήξεις, τα πάρτι που κάνουν είναι συνήθως απρογραμμάτιστα και θα πρέπει να βολευτείτε με ό,τι βρείτε. Διαθέτουν όμως για τους καλεσμένους τους ό,τι έχουν με μεγάλη ευχαρίστηση.

zodia-zvdia-22

 

 

Ο Τοξότης μπορεί να εμφανιστεί στο πάρτι με ένα παλιό κασκόλ και ρούχα που έχουν δει σίγουρα καλύτερες μέρες. Όμως δε θα αργήσει να αντηχήσει το μεταδοτικό γέλιο του και η πνευματώδης συζήτησή του θα σας κινήσει το ενδιαφέρον ακόμα και για το πιο ανιαρό θέμα του κόσμου.