Τοξότης και Φιλία

ζωδια-2015-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Οι περισσότεροι Τοξότες είναι από φύση τους άνετοι στις σχέσεις τους. Που και που θα βρείτε έναν ντροπαλό Τοξότη, ο οποίος ίσως να παρεμποδίζεται από έναν επιφυλακτικό Ωροσκόπο. Αλλά γενικά, θα συζητήσουν με άνεση και φυσικότητα με όποιον συναντηθούν.

 
Εξαιτίας της ανάγκης τους για ποικιλία και ανεξαρτησία τους αρέσει να έχουν γύρω τους μεγάλο αριθμό ατόμων. Αυτό σημαίνει ότι κανένας δεν πλησιάζει πολύ κοντά και διατηρούν την ελευθερία να επιλέγουν το φίλο που θέλουν, όταν τον θέλουν.

 
Οι Τοξότες είναι γεμάτοι ζεστασιά, καλή διάθεση και αισιοδοξία. Είναι το είδος των φίλων στους οποίους μπορείτε να τηλεφωνήσετε όταν νιώθετε «πεσμένος» και να σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα, παρόλο που μερικά από τα πιο ευαίσθητα ζώδια μπορεί να τους βρουν ανέμελους ή αγενείς. Οι Τοξότες επιθυμούν οι φίλοι τους να είναι ευθείς και τίμιοι μαζί τους και να τους εμπιστεύονται.

zodia-zvdia-22

 
Ταιριάζουν: Οι Τοξότες συχνά έχουν μια μεγάλη γκάμα διάφορων περιστασιακών φίλων επιλεγμένων κυρίως από άλλα ζώδια της Φωτιάς ή του Αέρα. Ο κάθε φίλος έχει επιλεχθεί ώστε να ταιριάζει σε μια ειδική περίπτωση.
Για παράδειγμα, μπορεί να διαλέξουν έναν άλλο Τοξότη για να μοιράζονται τις δραστήριες επιδιώξεις τους, ενώ ένας φίλος Δίδυμος θα ήταν κατάλληλος για ένα ποτό και κουτσομπολιό. Οι Τοξότες συνήθως είναι ανέμελοι και δε νιώθουν πάντα την ανάγκη για μακροχρόνιες φιλίες.

 
Οι Τοξότες λένε πάντα αυτό που πιστεύουν και δε «μασάνε» τα λόγια τους. Είναι πολύ ειλικρινείς στις απόψεις τους και τις εκφράζουν χωρίς ιδιαίτερη ευαισθησία. Αν προσπαθήσουν να γίνουν ευγενικοί, μπορεί να χειροτερέψουν την κατάσταση με κλασικές γκάφες όπως: «Είσαι μια χαρά… για την ηλικία σου».