Τοξότης και Φιλοδοξίες

zwdia-toxotis

Κοινοποίηση:

Μόλο που οι Τοξότες αισθάνονται την ανάγκη να πετύχουν, σπάνια η επιτυχία είναι ο πρώτιστος στόχος της ζωής τους.

 
Τους αρέσει, φυσικά το χρήμα αλλά μόνο επειδή μπορεί να τους εξασφαλίσει την ελευθερία που τόσο χρειάζονται. Για αυτούς η επιτυχία μεταφράζεται σε αξιοποίηση των δυνατοτήτων μάλλον παρά σε κοινωνική άνοδο, εξουσία και υλικά αγαθά.

 
Το ζώδιο αυτό κυβερνάται από τον αγαθοποιό Δία και είναι από τα πιο τυχερά του ζωδιακού κύκλου. Πολλοί Τοξότες στηρίζονται περισσότερο στην καλοτυχία τους παρά στην προσωπική προσπάθεια για να φτάσουν στην κορυφή. Είναι ο τύπος του ανθρώπου που έχει γνωριμίες, που ξέρει πάντα κάποιον ο οποίος χρειάζεται κάποιον.
Βρίσκονται στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που τους προσφέρονται χωρίς οι ίδιοι να καταβάλλουν κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια.

zodia-zvdia-22

 
Για πολλούς Τοξότες οι ευκαιρίες βρίσκονται στις δημόσιες σχέσεις, στη διαφήμιση ή στα ταξίδια, ή και καμιά φορά στον τυχαίο στόχο που θα βρει το τόξο τους.

 
Οι Τοξότες είναι εξωστρεφείς και τους αρέσει να μοιράζονται με τους άλλους την τύχη τους. Πάντως, ο Τοξότης που θα στεριώσει σε δουλειά, θα επιδιώξει να βγει νωρίς στη σύνταξη αντί να επιδιώξει μεγαλύτερη άνοδο στην τομέα που επέλεξε.

 
Για του Τοξότες το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της επιτυχίας είναι ότι προσφέρει τη δυνατότητα να ταξιδεύουν, και έτσι είτε θα επιλέξουν ένα επάγγελμα που προϋποθέτει ταξίδια είτε θα εκτονώνουν αυτή την ανάγκη τους στον ελεύθερο χρόνο τους. Ο ανήσυχος Τοξότης θέλει α ξεφύγει από την παγίδα της ρουτίνας, έστω και αν αυτή είναι δημιούργημα της επιτυχίας.