Τοξότης και φλερτ

zwdia-ερωτικο-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Το φλερτ αρέσει στον Τοξότη. Ταιριάζει στον εξωστρεφή χαρακτήρα του και δε δεσμεύει –κάτι που έχει μεγάλη σημασία για αυτό το ζώδιο που λατρεύει την ελευθερία. Δυστυχώς, η περίφημη μανία του Τοξότη να λέει την αλήθεια κι μόνο την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος, μπορεί να καταστρέψει ακόμα και τα πιο ερωτικά παιχνίδια. Οι χωρίς τακτ παρατηρήσεις βγαίνουν από τα χείλη αυτών των ατόμων με την ίδια ευκολία με την οποία πέφτουν τα φύλλα το φθινόπωρο και ενώ αυτό μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό όταν απευθύνεται σε τρίτους, πρέπει να είναι κανείς παχύδερμο για να ανεχτεί τα αστειάκια του και να τους βρει κάποια ρομαντική νότα.

 
Αν και η έλλειψη τακτ δυσκολεύει την επιτυχία στο φλερτ, οι Τοξότες, ωστόσο δεν είναι και για πέταμα. Γιατί τα συμβολικά βέλη του Τοξότη πέφτουν συνέχεια στην αρένα του έρωτα και μερικά από αυτά βρίσκουν το στόχο τους, αργά ή γρήγορα.

 
Όταν συμβεί αυτό, οι Τοξότες δοκιμάζουν μερικές φορές μια αυτόματη σεξουαλική ανάφλεξη και ο εκδηλωτικός χαρακτήρας τους, τους κάνει να τρέχουν σαν τρελοί στη σκέψη πως βρήκαν τον έρωτα των ονείρων τους. Πιο συχνά όμως, το ενδιαφέρον τους δε διαρκεί πολύ και καλπάζουν ξανά σε αναζήτηση νέων περιπετειών.
Όπως και το αντίθετο ζώδιο, οι Δίδυμοι, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι και από αυτό αντλούν την απόλαυση.

zodia-zvdia-22

 
Η αγάπη του Τοξότη για το αντίθετο φύλο, κάνει αυτά τα άτομα να προσπαθούν να γνωρίσουν όσο περισσότερα μέλη μπορούν. Και χρησιμοποιούν την περίφημη μέθοδο του «διασκορπισμού»: αν φλερτάρεις με πολλά άτομα, σκέφτονται με μια λογική αισιοδοξία, αργά ή γρήγορα θα πετύχεις. Και πράγματι πετυχαίνουν.