Τοξότης και παραψυχικές ικανότητες

Οι Τοξότες με τα πολλά εξωτερικά τους ενδιαφέροντα, τη μερικές φορές ωμή αίσθηση του χιούμορ και την έλλειψη λεπτότητας που τους διακρίνει, μπορεί να αποδειχθούν εκπληκτικά παραψυχικά άτομα. Αυτό συμβαίνει ίσως γιατί το στοιχείο της Φωτιάς τους προσφέρει αρκετή διαίσθηση και δεκτικότητα σε νέες ιδέες, ενώ όλα οξύνονται από το γεγονός ότι ανήκουν σε ένα μεταβλητό ζώδιο. Επειδή οι Τοξότες ανήκουν σε ένα ζώδιο με ενδιαφέρον για τη φιλοσοφία και τη θρησκεία στην πλατιά της έννοιας και επειδή είναι μεγάλοι αναζητητές της αλήθειας με τον έμφυτο διερευνητικό τους νου και την τάση τους προς το μη παραδοσιακό, ενδιαφέροντα έντονα για το υπεραισθητό.

 

 

Είναι προφητικοί από τη φύση τους, ειδικά όταν δεν προσπαθούν να γίνουν! Συχνά θα κάνουν ένα φαινομενικά κοινό σχόλιο, που θα αποδειχθεί αργότερα ότι είχε πολύ μεγάλη σημασία. Εκτός από αυτές τις αυθόρμητες δηλώσεις, οι Τοξότες πιθανόν να εκδηλώσουν το μέγιστο των παραψυχικών τους ικανοτήτων όταν είναι ελεύθεροι, χωρίς περιορισμούς και ίσως έξω, στον καθαρό αέρα. Τα επιστημονικά δεδομένα ταιριάζουν στα άτομα του ζωδίου αυτού, όπως και οι αρχαίοι μύθοι, και συχνά έλκονται από θρησκείες ή δόγματα που προέρχονται από άλλες χώρες. Η ραβδοσκοπία και η μελέτη των αρχαίων θρησκειών τους αρέσει επίσης, καθώς και μερικές πιο τολμηρές δραστηριότητες όπως η πυροβασία (που δεν συνίσταται για όλους).

 

 

Οι Τοξότες είναι μεγάλοι αναζητητές της αλήθειας και έχουν ανάγκη να πιστεύουν σε μια δύναμη που βρίσκεται έξω από αυτούς. Συχνά ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το συνδυασμό του παραψυχικού και του θρησκευτικού και μπορεί να μαγευτούν από θρησκείες ή δόγματα που βασίζονται σε διδασκαλίες οι οποίες προέρχονται από άλλους πολιτισμούς.

zodia-zvdia-22