Τοξότης και Πεπρωμένο

zwdia-toxotis erwtika

Κοινοποίηση:

Όταν ο Βόρειος Δεσμός πέφτει στο ζώδιό τους, ή σε ένα από τα άλλα δύο ζώδια της Φωτιάς, οι Τοξότες δε θα δυσκολευτούν να βρουν το νόημα της ζωής. Η έμφυτη αισιοδοξία τους θα ενισχυθεί από τις ευκαιρίες που μοιάζουν να περιέχουν μηνύματα αλήθειας και από τις ευτυχείς συναντήσεις με ανθρώπους που σκέφτονται κατά τον ίδιο τρόπο και που τους ενθαρρύνουν να διευρύνουν κι άλλο τον ορίζοντά τους. Ένας Βόρειος Δεσμός σε Γήινα ζώδια φέρνει περισσότερες απογοητεύσεις γιατί αναγκάζει τος Τοξότες να πάψουν να φιλοσοφούν και να βρίσκουν πρακτικές εφαρμογές των ιδεών τους, και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο.

 
Οι Τοξότες που έχουν το Βόρειο Δεσμό στο Ζυγό ή τον Υδροχόο θα ανακαλύψουν πως οι φίλοι τους παραστέκονται και πως η ζωή είναι γεμάτη δράση όπως ακριβώς τους αρέσει. Όλοι τους αγαπάνε για αυτό που είναι και νιώθουν ότι έχουν ένα συγκεκριμένο σκοπό στη ζωή. Όταν ο Βόρειος Δεσμός πέφτει στους Διδύμους, όμως, η πρόκληση είναι να συνδυάσουν τη βαθιά, φιλοσοφική σκέψη με την ικανότητα έκφρασης των ιδεών στον κοινό άνθρωπο. Απαιτεί από τους Τοξότες να έχουν επίδραση στην τοπική κοινωνία. Με το Βόρειο Δεσμό σε ένα ζώδιο του Νερού ο Τοξότης μπορεί να ανακαλύψει πως πρέπει να πάψει να κοιτάζει μπροστά και να γυρίσει στο παρελθόν για να ανακαλύψει τον αληθινό προορισμό του. Πρέπει να εξεταστεί προσεκτικά η οικογένεια και η προϊστορία.

 
Οι προοδευτικοί Τοξότες με την ευρύτητα του πνεύματος που τους χαρακτηρίζει πρέπει να χρησιμοποιήσουν την ικανότητα κατανόησης που έχουν για να βρουν τον αληθινό σκοπό της ζωής τους, τον οποίο καθορίζουν οι Δεσμοί. Πρέπει να προσέξουν, όμως, να μην παραβλέψουν το παρελθόν στη βιασύνη τους να βρεθούν στο μέλλον, γιατί χωρίς αυτό ίσως χάσουν το λόγο ύπαρξής τους.

zodia-zvdia-22