Τοξότης και Περιουσία

Κοινοποίηση:

Για τους Τοξότες η επιλογή αν θα είναι ελεύθεροι να περιπλανιούνται ή αν θα καταπλακωθούν από τα υλικά αγαθά είναι εύκολη. Εν γένει αυτό το τυχοδιωκτικό ζώδιο εκτιμά την προσωπική ελευθερία πολύ περισσότερο από την ιδιοκτησία, αφού η δεύτερη συνήθως συνδέεται με ανησυχία, υπευθυνότητα και περιορισμό. Ακόμα και έτσι, όμως, πολλοί Τοξότες θα έχουν ένα δύο αντικείμενα από την παιδική ή νεανική τους ηλικία –τα οποία θα εκτιμούν ιδιαίτερα. Συνήθως πρόκειται για λειτουργικά αντικείμενα ή οικογενειακά κειμήλια που έχουν χρησιμοποιηθεί και αγαπηθεί πολύ π.χ. μια παλιά μοτοσικλέτα, μια πυξίδα στην ειδική θήκη της ή μια παμπάλαια δερματόδετη εγκυκλοπαίδεια.

 
Η συλλογή πραγμάτων σαν αυτοσκοπός δεν είναι στη φύση του Τοξότη, αλλά η αγάπη για μάθηση και βιβλία συχνά τους κάνει να έχουν σχηματίσει μια εξαιρετική βιβλιοθήκη όταν φτάσουν στη μέση ηλικία. Η μεγάλη συλλογή ειδικών βιβλίων μπορεί να σημαίνει ένα βαθύ ενδιαφέρον για φιλοσοφικά θέματα και να συμπεριλαμβάνει συχνά αρκετές εργασίες σχετικές με άλλους πολιτισμούς ή θρησκείες.

 
Τυπικά οι Τοξότες θα δεθούν με οποιαδήποτε αντικείμενα και σουβενίρ μάζεψαν στα μεγάλα ταξίδια τους στο εξωτερικό.

zodia-zvdia-22

 

Το μόνο πρόβλημα μπορεί να έγκειται στο πού θα βρουν χώρο για να τα βάλουν. Έτσι τα υπάρχοντα του Τοξότη περνούν την περισσότερη ζωή τους κλεισμένα μέσα σε βαλίτσες και κουτιά.

 

Καθώς οι Τοξότες είναι οι τυχοδιώκτες του Ζωδιακού, έχουν την τάση να εκτιμούν ιδιαίτερα τις βαλίτσες, το διαβατήριό τους, την κάμερα και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με ταξίδια. Θα προσκολληθούν επίσης στους χάρτες και τους ταξιδιωτικούς οδηγούς τους. Κανείς δεν ξέρει πότε θα τους ξαναχρειαστούν!