Τοξότης και Προβλήματα

ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Με κυρίαρχο πλανήτη το διαχυτικό, αισιόδοξο Δία, ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο που κοιτάζει πάντα μπροστά και προς τα πάνω και που αρνείται να περιοριστεί από τα δεσμά του εδώ και τώρα. Η ειρωνεία όμως είναι πως αυτό που τόσο συχνά είναι η μεγαλύτερη δύναμη αυτού του ζωδίου, είναι και η πηγή των προβλημάτων του. είναι γεγονός πως οι περισσότεροι Τοξότες δεν ασχολούνται με τις καθημερινές λεπτομέρειες της ζωής, δηλαδή με το να κάνουν λογαριασμούς, μικροδουλειές του σπιτιού, ή να επιβλέπουν την εφαρμογή του τελευταίου μεγαλεπήβολου σχεδίου τους. Αντί για αυτό, τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο έχουν εμπιστοσύνη στην τύχη και ελπίζουν πως κάποιος άλλος θα κάνει τη δουλειά. Όταν η τύχη τους εγκαταλείπει, αρχίζουν τα προβλήματα.

 
Η απερισκεψία του Τοξότη μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και στην ιδιωτική του ζωή. Αντί να σκέφτονται τι θα πουν και σε ποιον θα το πουν , έχουν την τάση να λένε ό,τι τους έρθει και να προσβάλλουν τους γύρω τους. Όταν ο Τοξότης είναι στα κέφια του, δέχεται τα προβλήματα των άλλων και τους βοηθάει να τα λύσουν με την ευρύτητα πνεύματος που διαθέτει. Και σε αυτές τις περιπτώσεις όμως, η υπερβολική αισιοδοξία του τον τυφλώνει και μπορεί να τον οδηγήσει να δώσει υποσχέσεις που δεν μπορεί να κρατήσει. Οι Τοξότες θα πρέπει να μάθουν να τελειώνουν αυτό που άρχισαν αν δε θέλουν να έχουν προβλήματα.

 
Οι περισσότεροι Τοξότες δείχνουν μια ριψοκίνδυνη αδιαφορία για τα προβλήματά τους μέχρι τη μέρα που αυτά γίνονται πολύ έντονα για να τα αγνοήσουν. Τότε το βάζουν στα πόδια για να ξεφύγουν από αυτά. Ελάχιστοι Τοξότες έχουν την πειθαρχία ή την τάση να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες μόλις παρουσιάζονται.

zodia-zvdia-22