Τοξότης και Σελήνη

αστρολογια-σεληνη-zwdia-zodia

Κοινοποίηση:

Τοξότης-Κριός

Αν αναμιγνύεται την επιρροή του Ήλιου στον Τοξότη και της Σελήνης στον Κριό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από το συνδυασμό αυτό φαίνεται ότι, έχετε μεγάλη δύναμη θέλησης, νοητική ενεργητικότητα και είστε πολύ αποφασιστικοί. Δεν πρέπει ποτέ να βιάζεστε, αλλά να κάνετε τα πράγματα με την άνεσή σας. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο συνετοί και λιγότερο δραστήριοι. Πρέπει να μάθετε να ξεπερνάτε την ενεργητικότητα και την ευσυγκινησία σας. Η εργασία με μέτρο, σας κάνει καλό, αλλά υπάρχει ένα όριο στη σωματική αντοχή και ο συνδυασμός αυτός απαιτεί να προσέχετε τον εαυτό σας. Αν δεν το κάνετε, θα υποφέρετε πολύ από διάφορες δυσκολίες και πονοκεφάλους. Διαθέτετε αρκετή νοημοσύνη και αν αποφεύγετε την υπερβολή, θα πετύχετε στη ζωή σας.

Τοξότης-Ταύρος
Αν αναμιγνύεται την επιρροή του Ήλιου στον Τοξότη και της Σελήνης στον Ταύρο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι είστε πολύ συνετοί, ευγενείς και συμπονετικοί και επιθυμείτε έντονα να βοηθήσετε εκείνους που υποφέρουν. Έχετε μια φυσική τάση προς τις υγιεινές συνήθειες και μια ροπή προς τη μελέτη και την πρακτική των νόμων της υγείας, είτε σαν νοσοκόμος είτε σαν γιατρός.Όταν διεγείρεται η συμπάθειά σας, έχετε την τάση να περνάτε στα άκρα. Είστε αρκετά ευαίσθητοι, κάπως ιδιόμορφοι μάλιστα και δεν σας αρέσει να συναντάτε ξένους ή πολλούς ανθρώπους. Δεν σας ενδιαφέρουν τα κοινά ή οι δημόσιες θέσεις, για αυτό δεν ανυπομονείτε να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Αγαπάτε τη φύση και έχετε κάποιο ταλέντο για τη φυσική επιστήμη σε όλους τους τομείς της. Είστε κατά πολλούς τρόπους προφητικοί και έχετε γενναιόδωρη φύση.

zodia-zvdia-22

Τοξότης-Δίδυμοι
Αν αναμιγνύεται την επιρροή του Ήλιου στον Τοξότη και της Σελήνης στους Διδύμους, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, ο συνδυασμός αυτός υποδηλώνει ότι έχετε μεγάλη αγάπη για την τάξη και την ομορφιά, καθώς επίσης αρκετή ικανότητα για καλλιτεχνικό έργο και μόρφωση. Διαθέτετε μουσικό ταλέντο και αν κάνετε κάποια προσπάθεια, μπορεί να πετύχετε προς αυτή την κατεύθυνση. Υπάρχει ένα σημείο για το οποίο πρέπει να γίνει μια προειδοποίηση: η έντονη και υπερβολική δραστηριότητά σας. Γιατί, αν δεν ελεγχθεί, μπορεί να προκαλέσει νευρική εξάντληση. Είστε πιο κατάλληλοι για νοητική παρά για σωματική απασχόληση και σας ταιριάζει κάθε δουλειά νοητικής φύσης, ή κάποιο έργο που σχετίζεται με τη φιλολογία. Έχετε αρκετή δυαδικότητα στη φύση σας και πάντα νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε δύο πράγματα ταυτόχρονα. Να επιδιώκετε την ανάπαυση και την ξεκούραση, γιατί διαφορετικά, θα υποφέρετε από νευρικά προβλήματα και πόνους.

Τοξότης-Καρκίνος
Αν αναμιγνύεται την επιρροή του Ήλιου στον Τοξότη και της Σελήνης στον Καρκίνο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από το συνδυασμό αυτό φαίνεται ότι είστε οικονόμοι και εργατικοί, με μεγάλη αγάπη για την οικογένεια, έτσι ώστε πάντα ανησυχείτε για τους αγαπημένους σας και ας αρέσει να ξέρετε ότι έχετε κάποια χρήματα στην άκρη για τις «δύσκολες μέρες». Να είστε προσεκτικοί με τον κύκλο των γνωριμιών σας και τις σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο, γιατί η επιρροή τους πιθανόν να αποδειχτεί ισχυρή στη ζωή σας και αν κάνετε μια άτυχη ή ανάξια σχέση, θα καταστραφεί ολόκληρη η φύση σας. Μελετήστε το χαρακτήρα των ανθρώπων και μην ερωτεύεστε τη μορφή. Είναι πιθανόν να προσκολλάστε έντονα στο αντικείμενο της αγάπης σας, χωρίς να ενδιαφέρεστε για τις συνέπειες.

Τοξότης-Λέων
Αν αναμιγνύεται την επιρροή του Ήλιου στον Τοξότη και της Σελήνης στον Λέοντα, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα,  μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε μια πολύ ενεργό συναισθηματική φύση και είστε ικανοί για ένα πολύ βαθύ και φλογερό αίσθημα. Έχετε  κάποια ψυχικά χαρίσματα και μπρείτε να γίνετε πολύ μεντιουμιστικοί. Μερικές φορές θα βλέπετε παράξενα και αξιοσημείωτα όνειρα και οράματα και θα πιστεύετε πολύ σε αυτά. Έχετε την ικανότητα να νιώθετε επερχόμενες αλλαγές εθνικής φύσης, γιατί μπορείτε να νιώσετε την κατάσταση της κοινής γνώμης, όπως και τις σκέψεις των φίλων και των γνωστών σας. Υπάρχει μια τάση να δράτε παρακινούμενοι από τα αισθήματά σας και οι δραστηριότητές σας είναι κυρίως εσωτερικής φύσης ή της καρδιάς. Είστε πολύ τρυφεροί, ευγενικοί και συμπονετικοί, αλλά μερικές φορές υπερβολικά ευαίσθητοι -μια θυμωμένη λέξη ή βλέμμα σας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό. Δράτε και μιλάτε από καρδιάς, επειδή παρακινείστε από τις παρορμήσεις παρά από τη σκέψη σας.

Τοξότης-Παρθένος
Αν αναμιγνύεται την επιρροή του Ήλιου στον Τοξότη και της Σελήνης στην Παρθένο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, ο συνδυασμός αυτός δείχνει ότι σας αρέσει η αρμονία, ενδιαφέρεστε και αφοσιώνεστε στη μουσική και μπορεί να πετύχετε στο επάγγελμα του μουσικού. Διαθέτετε την ικανότητα της διάκρισης και είστε ικανοί να μελετήσετε μαθηματικά, μηχανική, καθώς και καλές τέχνες. Έχετε εκλεπτυσμένο γούστο, κάποια προφητική ικανότητα και συχνά μπορείτε να προβλέπετε μελλοντικά γεγονότα. Δεν θα πρέπει να αντιμάχεστε ή να διαφωνείτε, γιατί αυτό βλάπτει την ανώτερη όψη της φύσης και εμποδίζει την ανάπτυξη της γαλήνης και της αρμονίας, που είναι η ατμόσφαιρα της ψυχής. Μην είστε υπερβολικά επικριτικοί. Να προσπαθείτε πάντα να είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι και ποτέ μην παρασύρεστε από την ανησυχία.

Τοξότης-Ζυγός
Αν αναμιγνύεται την επιρροή του Ήλιου στον Τοξότη και της Σελήνης στον Ζυγό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, είναι μια ένδειξη ότι διαθέτετε εξαιρετική διόραση και αντίληψη, καθώς και ικανότητα να ζυγίζετε γρήγορα το καθετί στη ζυγαριά της λογικής. Μπορείτε να είστε ψύχραιμοι, ήρεμοι, αλλά επίσης ταχείς και δραστήριοι, τόσο νοητικά όσο και φυσικά. Έχετε θαυμάσιο επιχειρηματικό νου και ικανότητα για σκέψη, μόρφωση και επιστήμη. Νοητικά είστε πολύ ανεξάρτητοι. Οι αντιλήψεις σας είναι ακριβείς και η κρίση σας γενικά σωστή, ειδικά όταν ένας από τους παράγοντες που σας οδήγησαν στην απόφασή σας ήταν και η αντίληψη. Αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός, επειδή χαρίζει ενόραση, λογική και την ικανότητα να αποφασίζετε με ακρίβεια. Είστε ικανοί να φτάσετε στη σοφία.

Τοξότης-Σκορπιός
Αν αναμιγνύεται την επιρροή του Ήλιου στον Τοξότη και της Σελήνης στον Σκορπιό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε μια θετική, αποφασιστική φύση, αρκετή περηφάνια και τάση προς τη συμβατικότητα. Πρέπει να προσέχετε την ομιλία σας και να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε σκληρή και σαρκαστική γλώσσα. Θα πετύχετε αρκετά σε κάθε απασχόληση, γιατί έχετε μεγάλη προσωπική ικανότητα, αλλά σας  λείπει κάπως η κρίση και η αξιοπιστία. Μερικές φορές έχετε μια κάπως απότομη συμπεριφορά, σας αρέσει να διαφωνείτε, είστε δυνατοί και βίαιοι, αλλά όπως και πολλοί άλλοι, «γαβγίζετε περισσότερο από όσο δαγκώνετε». Πρέπει να ε3ίστε προσεκτικοί στην εκλογή των συνεργατών σας, επειδή είναι πιθανόν να σας παραπλανήσουν. Θα είναι καλό να εξετάσετε προσεκτικά αυτό το σημείο.

Τοξότης-Τοξότης
Αν αναμιγνύεται την επιρροή του Ήλιου στον Τοξότη και της Σελήνης στον Τοξότη, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε μια ισορροπημένη φύση, νοητικά και σωματικά, και είστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Είστε φιλελεύθεροι, μάλλον απρόσεκτοι, αλλά επίσης βιαστικοί και εργατικοί. Έχετε γενναιόδωρη φύση γενικά, διαυγή και σταθερό νου και σας επηρεάζει ελάχιστα το περιβάλλον ή οι συνεργάτες σας. Είστε πιστοί, υπομονετικοί και επίμονοι. Έχετε θαυμάσιο επιχειρηματικό πνεύμα και είστε επιμελείς. Ωστόσο, είστε περισσότερο κατάλληλοι για τις γενικές αρχές παρά για τις λεπτομέρειες των πραγμάτων. Σε κάποια περίοδο της ζωής σας θα σας τραβήξει η επιστήμη και η θρησκεία.

Τοξότης-Αιγόκερως
Αν αναμιγνύεται την επιρροή του Ήλιου στον Τοξότη και της Σελήνης στον Αιγόκερω, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, αυτός είναι ένας συνδυασμός που δείχνει θαυμάσιο επιχειρηματικό πνεύμα, γόνιμο εκτελεστικό και γεμάτο σχέδια και πλάνα. Είστε πρακτικοί και επιμελείς, αλλά έχετε μεγαλύτερη τάση για τις επιχειρήσεις, παρά για την κοινωνική ή την οικογενειακή ζωή. Επειδή το επιχειρηματικό στοιχείο είναι πολύ έντονο μέσα σας, θα κάνετε όλα τα πράγματα να υποκύπτουν σε αυτό. Έχετε καλό αυτί και αγαπάτε τη μουσική, πράγμα που, αν αναπτυχθεί, μπορεί να γίνει σχεδόν πάθος. Σας αρέσει η ομορφιά κα το μεγαλείο και τα πράγματα πρέπει να γίνονται πάντα σε μεγάλη κλίμακα για σας.

 
Αν στρέψετε την προσοχή σας στην τέχνη, θα τα καταφέρετε πολύ καλά, αλλά νομίζω ότι οι επιχειρήσεις είναι πιο πιθανόν να απορροφήσουν τη σκέψη σας.

Τοξότης-Υδροχόος
Αν αναμιγνύεται την επιρροή του Ήλιου στον Τοξότη και της Σελήνης στον Υδροχόο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, υποδηλώνει ότι έχετε έντονη, δραστήρια και άγρυπνη αντίληψη και είστε ικανοί να ασχοληθείτε με επιχειρήσεις, γιατί μπορείτε γρήγορα και εύκολα να κάνετε ευχάριστες και επικερδείς γνωριμίες. Θα έχετε μεγάλη οικονομική επιτυχία πουλώντας είδη πρώτης ανάγκης και γενικά, μπορείτε να είστε τυχεροί στην συσσώρευση χρημάτων. Θα πρέπει, όμως, να προσπαθήσετε να ζήσετε μια αγνή ζωή, γιατί διαφορετικά, είναι πιθανόν να καταστρέψετε την διόρασή σας και επομένως να γνωρίσετε θλίψη, εξαιτίας του γεγονότος ότι χαρίσατε την εμπιστοσύνη σας σε λάθος άτομο. Δεν σας ικανοποιεί η οικογενειακή ζωή, αλλά αναζητάτε μια σφαίρα δημόσιας δραστηριότητας. Όλες οι επιχειρηματικές δραστηριότητες σας έλκουν σημαντικά και έχετε την ικανότητα να φτιάχνετε μεγάλες εταιρίες και να ξεκινάτε σπουδαία εγχειρήματα.

Τοξότης-Ιχθύες
Αν αναμιγνύεται την επιρροή του Ήλιου στον Τοξότη και της Σελήνης στους Ιχθύες, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι είστε ανυπόμονοι και προσεκτικοί προς οποιαδήποτε κατεύθυνση  αν στρέφετε το νου σας. Είστε μελετηροί και σας αρέσουν τα βιβλία. Επίσης, διαθέτετε κάποιο κατασκευαστικό και μηχανικό ταλέντο. Είστε πολύ πιστοί και εργατικοί, αλλά μερικές φορές δυσαρεστημένοι και ανήσυχοι. Εργάζεστε σκληρά και επίμονα και δεν σας αρέσουν οι πολλές αλλαγές. Προτιμάτε την ησυχία της εξοχής και δεν επιθυμείτε μια δημόσια ζωή, ούτε ανυπομονείτε να έρθετε σε επαφή με το κοινό. Ό,τι κάνετε, το κάνετε καλά και τέλεια και μπορείτε να προσέξετε τις λεπτομέρειες. Δεν έχετε ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση και εμφανίζετε μια τάση να υποτιμάτε τις ικανότητές σας. Καλό είναι να καλλιεργήσετε τη συγκέντρωση και την επιμονή.