Τοξότης και σεξ

Κοινοποίηση:

Είναι, κυριολεκτικά, ο μεγάλος ταξιδιώτης του ζωδιακού, γιατί έχει πάθος να εξερευνά τόπους και ανθρώπους. Η αγαπημένη του σεξουαλική φαντασίωση των ατόμων που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο μπορεί να διαδραματίζεται σε μια εξωτική τοποθεσία.

 
Έχουν δυνατή αλλά αλλοπρόσαλλη σεξουαλική ορμή και για να διαρκέσει το ενδιαφέρον τους χρειάζονται
ζωηρό, επινοητικό σεξ. Αν και τα ζώδια της Φωτιάς είναι ανυπόμονα, οι Τοξότες αφιερώνουν αρκετά χρόνο στη διανοητική και σωματική αμοιβαία εξερεύνηση με το σύντροφό τους, που αποτελεί μέρος της σεξουαλικής διέγερσης. Οι Τοξότες, ωστόσο, δεν ανέχονται καθόλου την ανία και ιδιαίτερα στο κρεβάτι.

 
Τα σημεία του ζωδιακού με μειωμένη ζωτικότητα προειδοποιούνται ότι η διαδικασία για να ζεσταθεί ένας Τοξότης μπορεί να γίνει μια ορμητική πυρκαγιά που θα καίει για ώρες. Πράγματι τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη ίσως παρουσιάσουν αδηφάγες σεξουαλικές ορέξεις και προτείνεται να δίνουν στο σύντροφό τους κάποια μορφή δυναμωτικών, όπως τζινσένγκ ή βιταμίνη Ε, αν θέλουν να τον κρατήσουν κοντά τους. Η πρόταση αυτή θα γινόταν αποδεκτή από τους Τοξότες αν υπήρχε στο λεξιλόγιό τους η λέξη «ρουτίνα». Τέλος πάντων, με τέτοια δραστήρια λίμπιντο είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσει μια αναρρωτική περίοδος αποχής. Τα σεξουαλικά ευαίσθητα ζώδια πρέπει να προσέχουν τα καλοπροαίρετα αλλά αγενή σχόλια των ατόμων που ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη.

zodia-zvdia-22

 
Οι Τοξότες αγαπούν την ελευθερία. Επομένως τους αρέσει να ερωτοτροπούν και απεχθάνονται να δεθούν σε ρουτίνα για πολύ. Είναι βίαιοι και απολαμβάνουν τις αυθόρμητες, φλογερές συναντήσεις. Αυτό το πολύ αισιόδοξο ζώδιο θα εκστρατεύσει και πάλι με χαρά, όταν τελειώσει ένα μεγάλο πάθος.