Τοξότης και Σχέσεις

toxotis

Κοινοποίηση:

Ο εξωστρεφής, αισιόδοξος Τοξότης είναι γεννημένος για περιπέτειες. Όπως και τ’ άλλα ζώδια της Φωτιάς κυνηγάει την κατάκτηση με ενθουσιασμό, αποφασιστικότητα και γοητεία, αλλά ενώ ο Κριός και ο Λέων έχουν την τάση να μένουν πιστοί στο σύντροφό τους, ο Τοξότης, σαν μεταβλητό ζώδιο, νιώθει μια ακατανίκητη έλξη για συχνή αλλαγή και ποικιλία. Οι Τοξότες που «κατασταλάζουν» σε μια σχέση μπορεί να παραμείνουν πιστοί σε αυτή εφόσον ο παρτενέρ τους, τους αφήνει ελεύθερους να εξερευνήσουν όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή. Έτσι και προσπαθήσουν όμως να τους περιορίσουν, αλίμονο τους.

 
Μη σας ξεγελάει η αγάπη του Τοξότη για ένα καλό ποτό ή ένα ωραίο αστείο: αυτά τα άτομα που λατρεύουν τις διασκεδάσεις έχουν εσωτερικότητα και θα βαρεθούν πολύ γρήγορα τον παρτενέρ που δεν μπορεί να συζητήσει μαζί τους τις βαθύτερες πτυχές της ζωής. Τους αρέσει επίσης να μοιράζονται με το σύντροφό τους αθλητικές δραστηριότητες, αν και η τάση που έχουν να τον βλέπουν σαν «καλό φίλο» μπορεί να οδηγήσει σε ανταλλαγή προσβλητικών λέξεων. Η παρομοιώδης αγάπη της ελευθερίας που διακρίνει τον Τοξότη επηρεάζει φυσικά τις αισθηματικές σχέσεις του, με αποτέλεσμα να αντιστέκεται έντονα σε κάθε προσπάθεια δέσμευσης. Όπως και οι Δίδυμοι, το αντίθετο ζώδιο, οι Τοξότες εγκαταλείπουν τον παλιό ερωτικό τους σύντροφο με την ίδια ευκολία που βρίσκουν τον καινούριο.

 
Ο αθλητικός Τοξότης αντιμετωπίζει τον έρωτα με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζει και τις άλλες δραστηριότητές του. Η σχέση πρέπει να είναι σωματική, να περιέχει το στοιχείο της πρόκλησης και τη συγκίνηση του κυνηγιού. Υπάρχουν δε πολλές πιθανότητες να συναντήσει τον καινούριο ερωτικό του σύντροφο σε κάποιο γήπεδο ή αθλητική εκδήλωση.

zodia-zvdia-22