Τοξότης και Τύχη

Κοινοποίηση:

Οι Τοξότες ψάχνουν διαρκώς για του κιούπι με τα χρυσά νομίσματα, το θαμμένο στο κελάρι του σπιτιού τους, όμως συνέχειας οι ανακαλύψεις τους γίνονται τυχαία. Όπως και το σύμβολό τους, ο «Τοξοβόλος», στοχεύουν ψηλά –αλλά δυστυχώς δεν έχουν καλή αίσθηση προσανατολισμού, ενώ το αμέριμνο πνεύμα τους και η αεικινησία τους μπορεί να τους φέρει κακοτυχία, γιατί μερικές φορές είναι βυθισμένοι μέσα σε κάποιο «εκπληκτικό» σχέδιο, που όμως ξέχασαν εντελώς να ερευνήσουν, πριν κάνουν το άλμα και βρεθούν στο κενό.

 
Συνήθως οι Τοξότες δεν κατηγορούν τους άλλους για τα λάθη τους, αλλά πάντοτε καταφέρνουν να γελούν με τον εαυτό τους και προσαρμόζονται αμέσως σε οποιαδήποτε μορφή ατυχίας.

 
Πιστεύουν αθεράπευτα στην τύχη και έχουν την τάση να διακινδυνεύουν σε οτιδήποτε. Μπορούν επίσης να επενδύσουν σε κάτι, χωρίς να δώσουν μεγάλη προσοχή στο αποτέλεσμα. Για αυτούς η ζωή είναι ένα τυχερό παιχνίδι σε κάθε της επίπεδο.

zodia-zvdia-22

 
Γεμάτοι ζέση και ζήλο, εξαιτίας του κυβερνήτη τους, του Δία, οι Τοξότες έχουν απεριόριστη ενέργεια και θα προσεγγίσουν οποιοδήποτε κερδοσκοπικό εγχείρημα με αξιοθαύμαστη, έλλειψη προσοχής και μελέτης.

 
Ο στόχος τους είναι να ευρύνουν τον ορίζοντά τους, για αυτό οι Τοξότες έχουν πάντα την τάση να εκτίθενται σε άσκοπους κινδύνους.

 
Ο Τοξότης είναι το ζώδιο του παίκτη και όσοι γεννιούνται σε αυτό φημίζονται για τη ροπή τους στα τυχερά παιχνίδια και στην κερδοσκοπία. Λέγεται ότι στο Λας Βέγκας υπάρχει πληθώρα από Τοξότες, οι οποίοι μπορούν να κερδίσουν ή να χάσουν περιουσίες στη στιγμή.