Τρίτη και 13. Εύνοια-Τύχη σε Αγάπη και Χρήμα

zwdia-toys

Κοινοποίηση:

Τρίτη και 13. Εύνοια –Τύχη σε Αγάπη και Χρήμα

Μπορεί η παράδοση να μιλάει για μια ‘ιδιαίτερη΄ μέρα, που όλοι πρέπει να είναι παραπάνω προσεχτικοί, κάτι που όμως η Αστρολογία και γενικά οι μαντικές τέχνες, δεν το υποστηρίζουν. Καθείς έχει την προσωπική του τύχη και με αυτήν πορεύεται, ασχέτως των εθίμων και των τυχαίων γεγονότων.

Πιο αναλυτικά:

 

ΚΡΙΟΣ : Εσείς θα βρεθείτε μέσα σε έναν ωραίο κύκλο φρέσκων γνωριμιών, που θα σας κάνουν και διώξετε επιτέλους τις άσχημες μνήμες από το παρελθόν. Είσαστε το αγαπημένο παιδί όλων, και αυτό σε πολλά θα σας ανοίξει δρόμους.
Τύχη και Εύνοια: 98%

zodia-zvdia-22

ΤΑΥΡΟΣ : Με την Αφροδίτη να είναι δίπλα στον Ερμή, εσείς έχετε πολλά και καλά να συναντήσετε τις επόμενες ημέρες, που θα σας φτιάξουν την διάθεση… αλλά και θα δείτε και πρόοδο σε εργασίες και αγάπη- σχέσεις.
Τύχη και Εύνοια: 97%

ΔΙΔΥΜΟΙ : Με όλα τα φιλαράκια αυτές, τις ημέρες να σας περιτριγυρίζουν, εσείς θα βρεθείτε ίσως και μπροστά σε έναν καινούργιο έρωτα, που θα σας βάλει σε προβληματισμό. Δεν είστε και τα πιο εύκολα παιδιά ….στα συναισθήματα.
Τύχη και Εύνοια: 96%

zwdia-fotia

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Μην βάλετε στοίχημα, ότι το παρελθόν σας έχει ξεχάσει – διαγράψει, επειδή πια δεν επικοινωνεί μαζί σας. Αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες, θα αλλάξει μέσα από μια διπλωματική συμπεριφορά κάποιου πρώην σας, που θέλει να σας δει.
Τύχη και Εύνοια: 98%

ΛΕΩΝ : Ξαφνικές συναντήσεις, θα έχετε με τον άνθρωπο …που εδώ και καιρό έχετε κάποιο επικοινωνιακό – μυστικό – ερωτικό παιχνίδι. Είναι έτοιμος, πια να κάνει το επόμενο βήμα για εσάς και όλα αυτά, που έχει ο ένας στον άλλον… υπονοήσει.
Τύχη και Εύνοια: 97%

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Μετά την νέα σελήνη, θα δείτε κάποιες μεγάλες αλλαγές προς το θετικότερο, στον άνθρωπο σας, που σίγουρα θέλει και προσπαθεί, να κάνει κάτι περισσότερο για αυτήν την δύσκολη σχέση. Ανταμείψτε τον.
Τύχη και Εύνοια: 99%

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ΖΥΓΟΣ : Μην ζητάτε τίποτα αυτό τον καιρό από τον σύντροφο σας, καθώς τον βλέπετε ότι παλεύει με κάποια δικά του θέματα. Ίσα ίσα με αυτήν την σιωπή σας ….. θα τον βάλετε και σε πιο βαθιές σκέψεις, για το τι ακριβώς πλέον έχετε μέσα στο μυαλό σας.
Τύχη και Εύνοια: 99%

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Όλα αυτά που έχουν συμβεί τα δύσκολα μέσα στην σχέση σας, από τις 15/02 την νέα σελήνη και μετά, θα υποχωρήσουν και οι ερωτικές επικοινωνίες και η ισορροπία θα έρθουν και πάλι. Εσείς, μην το τραβάτε στα άκρα…!
Τύχη και Εύνοια: 97%

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ξέρετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του ανθρώπου σας, και ακόμη δεν έχετε κάνει κάτι, για λόγους στρατηγικής. Πάντως έτσι να ξέρετε ότι ρισκάρετε. Από αυτούς που έχουν τσακωθεί ή χωρίσει, η μεγαλύτερη μερίδα, θα επανενωθεί σύντομα.
Τύχη και Εύνοια: 98%

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Οι σκέψεις που θα κάνετε αυτό το διάστημα, παρέα με τον αγαπημένο σας, θα αρχίσουν να υλοποιούνται από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Σε αυτό θα έχει την σημασία του, και κάποια έκτακτα χρήματα που θα σας βρεθούν στον δρόμο.
Τύχη και Εύνοια: 99%

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Υπάρχουν κάποιες ακόμη θολές καταστάσεις από το παρελθόν του ανθρώπου σας, που δεν είναι ακόμη έτοιμος να σας τις αποκαλύψει. Δεν χρειάζεται να τον πιέσετε, θα τις λήξει μέσα σε αυτόν τον μήνα.
Τύχη και Εύνοια: 97%

ΙΧΘΕΙΣ : Κάποιες ερωτικές σας εμπλοκές με ήδη δεσμευμένα άτομα, έχουν προκαλέσει μια θύελλα αισθημάτων και πάθους. Κρατήστε τις ισορροπίες και μην χαθείτε για πολύ … μέσα σε ακατάλληλα δεδομένα.
Τύχη και Εύνοια: 98%

taro-tarw