TUMBRA – Η μαντική τράπουλα της Αγάπης

zwdia-tarw

Κοινοποίηση:

TUMBRA – Η μαντική τράπουλα της Αγάπης

Μια ιδιαίτερη τράπουλα των “λαϊκών” στρωμάτων της Λατινικής Αμερικής, που την χρησιμοποιούσαν οι τοπικοί Μάντεις κάθε φορά που μια γυναίκα τους επισκεπτόταν, ζητώντας τον μελλοντικό χρησμό τους, για μια νέα σχέση, πιθανό γάμο ή και για επανένωση με αγαπημένο πρόσωπο.

Ερωτικές προβλέψεις 3-10 ημερών:

 

Κριός: ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕΝΤΟΝΙ
Αυτό που έχετε αποδεχτεί …είναι ότι με τον ερχομό, του ατόμου που αγαπάτε θα κάνετε και τις ανάλογες βελτιώσεις – ρυθμίσεις στον λόγο και στην καθημερινότητα σας.

zodia-zvdia-22

Ταύρος: ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΠΠΕΑ
Πλησιάσει ο παλιός έρωτας και κρατά στα χέρια του μια νέα είδηση, μια πρόταση που θα σας οδηγήσει και πάλι στο σμίξιμο των συναισθημάτων. Αλλάξτε από τώρα την διάθεση σας, προς το καλύτερο.

Δίδυμοι: Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΡΙΛΑΝΤΙΑ ΤΟΥ
Θα αποκτήσετε τα πάντα. Χρήμα – φήμη – δόξα – αυλή φίλων. Σε δεύτερο τόνο… σας έρχεται και ένας νέος έρωτας, που μπορεί να διώξει τις παλιές σκιές από την καρδιά σας. Σύντομα και η δέσμευση.

xartomanteia-33

Καρκίνος: ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΔΡΟΜΟΥ
Ήδη έχετε υποψίες ότι κάτι συμβαίνει μέσα στην σχέση σας. Ίσως και ένα τρίτο άτομο να σας χαλάει την ισορροπία. Όχι υποχρεωτικά να διεκδικεί, συναισθήματα από τον άνθρωπο σας. Ίσως ανταγωνισμός από οικεία περιβάλλοντα.

Λέων: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
Όλα έχουν αρχίσει και θεραπεύονται με τον άνθρωπο σας, που μόνο τώρα, που παραλίγο να σας χάσει από την καρδιά του, έχει μπει στην λογική …να σας προσφέρει αυτά που ζητάτε, για να είστε μαζί και καλά!

Παρθένος: ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ
Το άτομο που έχετε επιλέξει για σύντροφο σας, δεν δείχνει ότι επιθυμεί να κάνει κάτι περισσότερο για εσάς, ίσως και να μην μπορεί. Εσείς είστε αυτοί… που θα κρίνετε τι θα παραταθεί και τι θα διακοπεί.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ
Είσαστε σίγουροι, για την αγάπη και την ερωτική πίστη … που αποδώσατε σε κάποιον πιο παλιό σας εραστή. Αυτά τα χαρακτηριστικά, μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα σας φέρουν την επικοινωνία και επίσκεψη του.

Σκορπιός: ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΑΝΘΗ
Εσείς που αναζητάτε, έναν καινούργιο ερωτικό σύντροφο, θα τον έχετε λίαν συντόμως. Η μοίρα σας έχει γυρίσει υπέρ σας, και τώρα που έχετε την σοφία, θα σας δώσει και το συμπλήρωμα της καρδιάς σας.

Τοξότης: ΛΟΓΙΑ – ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΟ ΛΕΥΚΟ
Το πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει …. και σας δίνει τις ματιές του, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα τολμήσει και κάτι περισσότερο. Μια ερωτική σχέση λοιπόν, είναι στα σκαριά. Φερθείτε με προσοχή.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αιγόκερως: ΚΑΡΑΒΙ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΠΑΝΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ
Μόνο για λίγο ήταν ο χωρισμός. Σας έχει επιθυμήσει αυτό το άτομο, που έφυγε από κοντά σας, και στο τώρα μέσα από διπλωματικές κινήσεις επικοινωνίες, ξανανοίγει τους δρόμους της αγάπης.

Υδροχόος: Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ
Μην τα δίνετε όλα από την αρχή. Υπάρχουν ακόμη πράματα που πρέπει να ανακαλύψετε σε αυτήν την νέα σχέση – ερωτικό συσχετισμό, που έχει εισβάλει σαν σίφουνας μέσα στην καθημερινότητα σας.

Ιχθείς: ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΠΥΡΟΣ ΑΠΟ ΝΕΑΡΟ ΑΝΤΡΑ
Αυτά που σας υποσχέθηκαν θα γίνουν. Μπορεί στο τώρα να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις, όμως τα νέα και τα δώρα … θα σας πείσουν για τα αληθινά συναισθήματα του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

zodia-zvdia-75