Χρόνια πολλά Σκορπιέ!

Κοινοποίηση:

Ο Σκορπιός μπορεί τα πόδια των άλλων να τρέμουν, έτσι όπως καταλαβαίνετε είναι απίστευτα γοητευτικοί. Έχουν πιο κοφτερό μυαλό από έναν υπολογιστή και για αυτούς καμία πρόκληση δεν είναι δύσκολη. Είναι γεμάτοι ενδιαφέρον, φιλικοί και βοηθητικοί. Αν δεν κάνετε κάτι κακό σε έναν Σκορπιό τότε θα είναι φίλος σας για μια ζωή. Έχουν τον απόλυτο έλεγχο στα χέρια τους. Είναι απίστευτα ζηλιάρηδες και σχεδιάζουν για εβδομάδες όταν θέλουν να πάρουν εκδίκηση. Γίνονται οι καλύτεροι ντετέκτιβ, γιατροί και δικηγόροι, καθώς τίποτα δεν τους ξεφεύγει.

 

 

Αξιόπιστοι, επινοητικοί και ασταμάτητοι, οι Σκορπιοί είναι οι δυνατοί άντρες και γυναίκες του ζωδιακού κύκλου. Είναι όμως πραγματικά; Γίνονται αρκετά κακοί ανά διαστήματα, και αποκαλύπτουν την αλήθεια όσο άσχημη και αν είναι. Είναι γενικά ευαίσθητοι και πληγώνονται εύκολα, αλλά δεν δείχνουν σημάδι αδυναμίας στους άλλους. Όταν δεν είναι χαρούμενοι κλείνονται στον εαυτό τους, επιτίθενται στο ανοσοποιητικό τους σύστημα και αρρωσταίνουν. Όμως, έχουν την ευελιξία για να επανέλθουν γρήγορα ακόμα και από τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Κανένας δεν χρειάζεται περισσότερη αγάπη από έναν Σκορπιό, αλλά οι σύντροφοί τους πρέπει να πατήσουν πόδι, διότι δεν όταν δεν σέβονται κάποιον, του κάνουν τη ζωή κόλαση. Είναι από τα πιο πιστά ζώδια και στα προσωπικά και στα επαγγελματικά. Ένας από τους λόγους για αυτό είναι το μίσος τους για την αλλαγή ή την αβεβαιότητα.

 

 

Η φωνή των Σκορπιών είναι συχνά το καλύτερό τους χαρακτηριστικό, συχνά μπάσα, και τη χρησιμοποιούν στο έπακρο όταν προσπαθούν να πείσουν κάποιον. Έχουν τα πάθη τους, ακόμα και αν αυτά δεν αφορούν πάντα το σεξ, ενώ ταυτόχρονα θέλουν να τους θεωρούν σέξι.

zodia-zvdia-22

 

 

Είναι απίστευτα ικανοί στην επίλυση προβλημάτων καθώς βλέπουν τη μεγάλη εικόνα και φαίνεται να καταλαβαίνουν ακριβώς που μπαίνουν τα κομμάτια του παζλ. Είναι ιδιαίτερα επινοητικοί και σπάνια νιώθουν την ανάγκη να αγοράσουν νέα πράγματα.