Χρόνια πολλά Τοξότη!

Κοινοποίηση:

Έρχονται τα γενέθλιά σας και είστε έτοιμοι να το φωνάξετε παντού! Δεν είναι πως ψάχνετε για θαυμασμό και για δώρα, δεν είναι το στυλ σας. Σαν Τοξότες, είστε τόσο ευτυχισμένοι και ευγνώμων που βρίσκεστε στον πλανήτη, και θέλετε να γιορτάσετε το γεγονός πως έχετε άλλον έναν χρόνο γεμάτο περιπέτειες να περιμένετε. Για εσάς, η ζωή, ήταν και θα είναι πάντα ένα ταξίδι. Με κάθε γενέθλια έρχεται η ευκαιρία να κάνετε αυτό το ταξίδι ακόμα πιο εκπληκτικό.

 

Η εξερεύνηση του πνεύματος, των σωματικών και πνευματικών οριζόντων σας είναι αυτά που κάνουν την ζωή να αξίζει στα μάτια σας. Σαν αποτέλεσμα, πάντα ψάχνετε ένα νέο τρόπο να ωριμάσετε μέσα από τα ταξίδια και τις σπουδές. Επίσης, τείνετε να κυνηγάτε την διορατικότητα με τον ίδιο τρόπο που άλλα ζώδια κυνηγούν τα πλούτη και τη φήμη. Στα γενέθλιά σας θα εκτιμήσετε περισσότερο λέξεις σοφίας από έναν μέντορα που σέβεστε.

 

Είστε ενθουσιώδεις, αισιόδοξοι και ωμά ειλικρινείς. Ωστόσο, δεν κατέχετε αυτό που ονομάζεται τακτ –ειδικά όταν κάποιος ζητήσει τη γνώμη σας… ή σας αγοράσει ένα δώρο που δεν σας αρέσει. Λέτε πάντα την αλήθεια, και αυτό το χάπι δύσκολα καταπίνεται! Ίσως επίσης έχετε ακριβοδίκαιες τάσεις όταν πιστεύετε ολοκληρωτικά σε μία από τις ιδεολογίες σας. Θυμηθείτε πως όλοι μπορούν να έχουν άποψη, και αν δεν συμφωνούν με τη δική σας, δεν σημαίνει αυτομάτως πως είναι λάθος. Από την άλλη πλευρά, είστε γεμάτοι πίστη και μία χαρούμενη συμπεριφορά. Γνωρίζετε πως τα πράγματα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα πάνε καλά, ότι και αν βρίσκεται στο δρόμο σας, καθώς καταφέρνετε να προσγειώνεστε πάντα στα πόδια σας.

zodia-zvdia-22