Χρόνια πολλά Ζυγέ!

zygos

Κοινοποίηση:

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού πάντα επιδεικνύουν την ικανότητά τους να ισορροπούν. Θέλουν να διατηρούν την αρμονία σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο να επιτευχθεί. Μπορούν πραγματικά να συμβιβάσουν την προσωπικότητα τους στην προσπάθεια να διατηρήσουν την ηρεμία τόσο σκληρά.

 

 

Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού είναι ευαίσθητοι απέναντι στις ανάγκες των άλλων, ειδικά των συντρόφων τους, με τους οποίους μοιράζονται έναν δεσμό ψυχής. Είναι ευτυχισμένοι όταν έχουν σχέση. Σιχαίνονται την βία και την απανθρωπιά. Οι διαπληκτισμοί τους βγάζουν έξω από τα ρούχα τους. Κάνουν συχνά πίσω έτσι ώστε  να διατηρηθεί η ειρήνη. Ένα από τα προβλήματά τους είναι πως επειδή αναγκάζονται να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις των άλλων, πολλές φορές κρατούν παράπονα μέσα τους με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να εκραγούν.

 

 

Προσπαθούν να καταλάβουν τις απόψεις των άλλων, και συχνά συμβιβάζονται με δικό τους κόστος για να είναι η σχέση τους εντάξει. Αυτό συμβαίνει στον έρωτα, στις φιλίες και στις επαγγελματικές σχέσεις. Τους αρέσει υπερβολικά το αντίθετο φύλο και είναι τόσο ρομαντικοί που συχνά γίνονται ευσυγκίνητοι. Είναι πολύ καλοί σαν σύζυγοι επειδή δένονται απίστευτα με τον σύντροφό τους και προσπαθούν όλο και περισσότερο να φροντίζουν τις ανάγκες του. Είναι επίσης ανεκτικοί απέναντι στις αδυναμίες ή τις αποτυχίες του συντρόφου τους. Θέλουν η φαντασία τους να ταιριάζει στην πραγματικότητα όσον αφορά τον έρωτα. Μερικοί Ζυγοί φτιάχνουν τόσο έντονα τον τέλειο σύντροφο στο μυαλό τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν κάποιον που να ταιριάζει στην πραγματικότητα με τα ιδανικά τους.

zodia-zvdia-22

 

 

Είναι αρκετά συμπαθητικοί στους φίλους τους και λατρεύουν την κοινωνική ζωή. Τα πηγαίνουν καλά σε οτιδήποτε όταν είναι περιτριγυρισμένοι από θαυμαστές. Λατρεύουν την ομορφιά, την πολυτέλεια και το καλό γούστο. Είναι πιστοί και ενδιαφέρονται πραγματικά για τη ζωή των άλλων. Μερικές φορές προσθέτουν ζάχαρη στα λόγια τους για να μην πληγώσουν τα συναισθήματα των άλλων.

 

 

Από την άλλη μεριά, μπορούν να είναι ανέμελοι, ρηχοί και να φλερτάρουν συνεχώς. Είναι αναποφάσιστοι και αλλάζουν απόψεις κάθε μέρα. Μερικοί δεν τολμούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Μπορεί να είναι απογοητευτικό όταν δεν δείχνουν θυμό ή εκνευρισμό σε καταστάσεις που κάθε άνθρωπος θα έβγαινε από τα ρούχα του. Ίσως χρειαστεί να δουλέψουν πάνω στην αξία του εαυτού τους, καθώς έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση διότι δίνουν τόσο μεγάλη προσοχή στους άλλους. Όμως, η αναποφασιστικότητά τους δεν οφείλεται σε ανικανότητα, αλλά στο ότι αφιερώνουν πολύ χρόνο στο να ζυγίσουν σωστά τις απόψεις τους. Όταν αποφασίσουν κάτι, σπάνια αλλάζουν γνώμη. Οι Ζυγοί είναι οι πιο πολιτισμένοι άνθρωποι που θα γνωρίσετε ποτέ. Έχουν γοητεία και είναι απίστευτα κομψοί.

 

 

Είναι άριστοι διπλωμάτες, δικαστές και σύμβουλοι. Μπορούν να πετύχουν στις τέχνες. Κάνουν σωστές κριτικές καθώς είναι πολύ καλοί παρατηρητές. Γίνονται καλοί σχεδιαστές, γλύπτες, καλλιτέχνες και ηθοποιοί. Είναι επίσης πολύ καλοί στη δικτύωση και έχουν το ταλέντο να φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά. Δουλεύουν σκληρά αλλά απεχθάνονται τη βρώμικη δουλειά.