Υδροχόος και Διακοπές

Κοινοποίηση:

Ο Υδροχόος, σαν σταθερό ζώδιο του Αέρα που είναι, συμβολίζει την ελευθερία της σκέψης και την ανεξαρτησία. Η διορατικότητα των Υδροχόων και η ικανότητα να προβλέπουν μελλοντικές τάσεις τους βοηθάει να ανακαλύπτουν μέρη που δεν έχουν γίνει ακόμα δημοφιλή. Όπως θα το περίμενε κανείς από ένα ζώδιο του Αέρα, οι Υδροχόοι θέλουν να αισθάνονται απόλυτα ελεύθεροι και να μπορούν να πηγαίνουν ταξίδι όποτε τους αρέσει. Η ζωή τους συχνά αναστατώνεται από τις απότομες αλλαγές που προκαλεί η διαρκής αναζήτησή τους της αλήθειας. Παρόλα αυτά προτιμούν να έχουν συγκεκριμένο σκοπό πριν ξεκινήσουν για ένα ταξίδι.

 

Τα άτομα του ζωδίου αυτού τις περισσότερες φορές προτιμούν να ταξιδεύουν μόνοι κι επίσης να κάνουν τις διακοπές τους μόνοι, για να έχουν την ελευθερία να κινούνται όποτε και όπως τους αρέσει. Αλλά εξαιτίας της αγάπης τους για τη ζωή και του χαρακτήρα τους, όπου κι αν πάνε θα κάνουν νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

Οι Υδροχόοι καθώς βρίσκουν πολλά γοητευτικά πράγματα στη ζωή και τους αρέσει και να κάνουν μόνοι τους διακοπές, είναι βολικοί και χρησιμοποιούν οποιοδήποτε μέσο βρουν διαθέσιμο. Αντίθετα, οι καθημερινές μετακινήσεις με τη συγκοινωνία τους ενοχλούν περισσότερο από ότι όλα τα άλλα ζώδια.

zodia-zvdia-22

Από τη φύση τους οι Υδροχόοι απεχθάνονται τις συμβατικότητες. Η στάση τους αυτή μπορεί να παρεξηγηθεί και να αντιμετωπιστεί με προκατάληψη και καχυποψία, ιδιαίτερα σε χώρες όπου αποδοκιμάζουν μια τέτοια στάση.