Υδροχόος και Διασκέδαση

αστρολογια

Οι Υδροχόοι δεν αντέχουν τις δεσμεύσεις, έτσι αν τους καλέσετε μήνες ή έστω εβδομάδες νωρίτερα στο πάρτι σας, το πιο πιθανό είναι να αρνηθούν. Αν όμως τους ειδοποιήσετε τη τελευταία στιγμή, να είστε σίγουροι ότι θα σπεύσουν κεφάτοι και ενθουσιασμένοι γιατί λατρεύουν τις εκπλήξεις. Στο πάρτι σας δεν θα είναι μόνο ευχάριστοι και διασκεδαστικοί αλλά και θαυμάσιοι ακροατές. Και θα μείνουν μέχρι τις μικρές ώρες, για αυτό φροντίστε να προμηθευτείτε τα απαραίτητα για να τους προσφέρετε πρωινό. Οι Υδροχόοι που εμφανίζονται συνήθως με εκκεντρικά ρούχα και κοσμήματα, είναι ενδιαφέροντες συζητητές και απολαμβάνουν τους ζωηρούς διαξιφισμούς με αυτούς που διαφωνούν μαζί τους. Αν σας καλέσουν εκείνοι –την τελευταία στιγμή εννοείται –θα πρόκειται πιθανότητα για ένα απογευματινό Γκάρντεν πάρτι ή μπάρμπεκιου. Οι Υδροχόοι είναι άτομα που δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για στενά, οικογενειακά ή στενά φιλικά πάρτι. Πάντως στο πάρτι τους θα περάσετε υπέροχα και το μόνο που θα περιμένουν από εσάς θα είναι ένα σκέτο «ευχαριστώ».

 

Στους Υδροχόους αρέσουν οι σοφιστικέ βραδιές και δε χάνουν ευκαιρία να επιδείξουν την ιδιόρρυθμη προσωπικότητά τους. Λατρεύουν επίσης τα αποκριάτικα πάρτι και αν γίνει διαγωνισμός, είναι σίγουρο πως θα κερδίσουν το πρώτο βραβείο για την πρωτοτυπία του κοστουμιού τους.

 

Τα πάρτι του Υδροχόου είναι απρόσωπα με πολύ κόσμο, αλλά να είστε σίγουροι ότι σας επιφυλάσσουν και άλλες εκπλήξεις πέρα από τον αιφνιδιασμό της πρόσκλησης. Για παράδειγμα, το πάρτι μπορεί να γίνει το πρωί ή να πρέπει να πάτε μεταμφιεσμένοι μόλο που δεν είναι Απόκριες.

zodia-zvdia-22