Υδροχόος και Δύναμη

Κατά βάθος, οι περισσότεροι Υδροχόοι θα προτιμούσαν να ξεκοπούν τελείως από τα προβλήματα της καθημερινής ζωής και να είναι ελεύθεροι να ζήσουν τη ζωή τους με το δικό τους –συχνά ασυνήθιστο –τρόπο. Ωστόσο, όταν κάποια αδικία υποπέσει στην αντίληψή τους, δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό να αποκαταστήσουν την ηθική τάξη. Όπως και οι Παρθένοι, ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για την επιτυχία του αγώνα τους, παρά για την οποιαδήποτε προσωπική προβολή που ενδεχομένως αυτός θα τους αποφέρει. Έτσι, αν ανακαλύψουν πως ο σκοπός για τον οποίο αγωνίζονται, έγινε ξαφνικά πολύ δημοφιλής, είναι πολύ πιθανό να αποσυρθούν τελείως από το προσκήνιο, αφήνοντας την προσπάθεια στα χέρια των οπαδών που συγκέντρωσαν.

 
Για τους Υδροχόους, δύναμη σημαίνει να πραγματοποιεί κανείς τις προσδοκίες των άλλων –κάτι που ξέρουν πολύ καλά πως είναι αδύνατο να επιτύχουν, ακόμα και αν το θελήσουν. Έτσι κι αλλιώς, δεν ξέρουν ούτε ποιες είναι οι δικές τους προσδοκίες. Το μόνο που καταλαβαίνουν είναι πως διαφέρουν από εκείνες του υπόλοιπου κόσμου. Οι ιδέες τους αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη και τους είναι απαραίτητο να έχουν την ελευθερία να τις εξερευνήσουν, καθώς ο αληθινός Υδροχόος ποτέ δεν δεσμεύεται από τις κοινωνικές συμβατικότητες. Βέβαια, οι οπαδοί του μπορεί να νιώθουν εγκαταλελειμμένοι, αλλά εκείνος πιστεύει πως αρκετά τους έδωσε. Τώρα πια, θα πρέπει να φροντίσουν μόνοι τους τον εαυτό τους.

 
Οι Υδροχόοι είναι οι δημαγωγοί του ζωδιακού κύκλου. Όταν έρθουν αντιμέτωποι με την αδικία, έχουν την ικανότητα να ξεσηκώσουν τον κόσμο για να υπερασπιστεί τους αδικημένους. Από τη στιγμή, όμως, που θα φτιάξουν μια ομάδα κρούσης, συχνά αποσύρονται και προχωρούν σε έναν καινούριο αγώνα που βρίσκουν πιο αξιόλογο.

zodia-zvdia-22