Υδροχόος και Δυνατότητες

zwdia-aquarius

Ο Αβραάμ Λίνκολν –Υδροχόος και ο ίδιος –είπε κάποτε πως «Ο Θεός πρέπει να αγαπάει τους κοινούς ανθρώπους γιατί δημιούργησε πολλούς τέτοιους». Αυτή η πίστη πως όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, είναι βαθιά ριζωμένη στη καρδιά κάθε γνήσιου Υδροχόου και συχνά αυτή τον βοηθά να καταλάβει το μέγεθος του δυναμικού του και να το χρησιμοποιήσει. Οι Υδροχόοι φτάνουν στην πλήρωση αντλώντας τις φουτουριστικές και συχνά επαναστατικές ιδιότητες του κυρίαρχου πλανήτη τους Ουρανού, που τους δίνει το θάρρος να αμφισβητούν και να προκαλούν το κατεστημένο. Αυτό που χρειάζονται είναι το όραμα ενός καλύτερου αύριο –και για τον εαυτό τους αλλά κυρίως για την ανθρωπότητα στο σύνολό της. Έτσι και το έχουν τίποτα δεν τους σταματά.

 

Παρόλα τα εμπόδια που συχνά συναντούν στη πορεία τους για την επίτευξη του σκοπού που διάλεξαν, οι Υδροχόοι, λόγω της Σταθερής ιδιότητας του ζωδίου, επιμένουν στους στόχους τους ό,τι και αν γίνει. Η μεγάλη τους δύναμη είναι η αγάπη για την ανθρωπότητα και όσο είναι πεπεισμένοι ότι αυτό που κάνουν είναι σωστό, δεν περνάει από το μυαλό τους η σκέψη της αποτυχίας. Το γκρέμισμα όμως όλων των φραγμών και των εμποδίων, αν και ωφελεί το σύνολο, είναι σε βάρος της οικογένειας του Υδροχόου που πληρώνει το τίμημα. Αυτό που πρέπει να θυμούνται είναι πως η προσωπική ικανοποίηση εξαρτάται και από τους ανθρώπους –όχι μόνο από τις ιδέες.

 

Οι Υδροχόοι έχουν μια επαναστατική φλέβα που πρέπει να τη διοχετεύσουν εποικοδομητικά αν θέλουν να προοδεύσουν. Έτσι και μάθουν να τη δαμάζουν και να τη χρησιμοποιούν για το γενικό καλό, έχουν τη δυνατότητα να επιφέρουν αλλαγές ανυπολόγιστης σημασίας στον τρόπο που ζούμε και σκεφτόμαστε.

zodia-zvdia-22