Υδροχόος και Φιλία

Κοινοποίηση:

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της φιλίας και τα άτομα που ανήκουν σε αυτό σίγουρα εκτιμούν τους φίλους τους. Έχουν ένα μοναδικό τρόπο να κάνουν τους άλλους να νιώθουν αποδεκτοί και αγαπητοί για αυτό που είναι. Δεν προσπαθούν να τους αλλάξουν, ούτε να κρατούν κακία, και τείνουν να συγκεντρώνουν γύρω τους μια ασυνήθιστη και εκλεκτή ομάδα φίλων.
Στους Υδροχόους αρέσει να έχουν πολλούς φίλους. Μπορεί να υπάρξουν ένας ή δυο ξεχωριστοί, αλλά οποιοσδήποτε θέλει να προσεγγίσει πραγματικά έναν Υδροχόο θα πρέπει να προσπαθήσει να καταλάβει αυτόν τον παράξενο συνδυασμό της φιλικότητας και αποστασιοποίησης. Ένας Υδροχόος φίλος είναι πολύ ανεξάρτητος και δεν μπορεί να ανεχθεί κανένα ίχνος αποκλειστικότητας.
Οι Υδροχόοι δε θα σας παραπονεθούν αν είστε πολύ απασχολημένος και δεν επικοινωνήσετε μαζί τους επί βδομάδες, και, όταν επικοινωνήσετε, θα συνεχίσουν τη φιλία σας από εκεί που σταματήσατε, σαν να είχατε ιδωθεί την προηγούμενη μέρα. Για την επόμενη εβδομάδα μπορεί να σας συναντούν κάθε βράδυ και μετά θα μεσολαβήσει άλλο ένα μεγάλο διάστημα χωρίς νέα τους.
Ταιριάζουν: Οι Υδροχόοι δε θέλουν δεσμεύσεις στη φιλία και περιμένουν την ίδια προσέγγιση και από τους φίλους τους. Είναι ευτυχέστεροι με οποιοδήποτε από τα ζώδια του Αέρα. Οι Τοξότες και οι Κριοί είναι επίσης ιδανικοί σύντροφοι.
Οποιαδήποτε υποχρέωση αναλαμβάνουν οι Υδροχόοι βγαίνει από την καρδιά, δεν είναι από καθήκον. Προσπαθήστε να τους δέσετε, ή να τους δώσετε περισσότερο συναισθηματισμό από όσο θέλουν στη σχέση και τους χάσατε. Σεβαστείτε την ελευθερία τους, όπως σέβονται και εκείνοι τη δική σας, και θα αποκτήσετε έναν από τους καλύτερους φίλους.