Υδροχόος και Φιλοδοξίες

tarw

Κοινοποίηση:

Οι Υδροχόοι, που κυβερνώνται από τον αντιφατικό Ουρανό και το συμβατικό Κρόνο, είναι κάπως δύσκολο να «καλουπωθούν» στα αποδεκτά κριτήρια της επιτυχίας. Πράγματι, οι περισσότεροι Υδροχόοι βρίσκουν ανιαρή την επιτυχία. Κίνητρο για αυτούς είναι τα ιδανικά τους και η προβολή προκύπτει παρεμπιπτόντως, επειδή κατόρθωσαν να αλλάξουν τον κόσμο.

 
Ένας διάσημος Υδροχόος, ο Μπάρι Χάμφρι σημείωσε μοναδική επιτυχία ερμηνεύοντας το ρόλο της αμφισεξουαλικής Νταμ Έντνα, η οποία, ενώ επιφανειακά έχει τη συμβατική ιδιοσυγκρασία του Κρόνου, δεν παραλείπει να δοκιμάσει τις παρεκκλίσεις της ζωής. Λάμπει μάλιστα, και ακτινοβολεί όπως κάθε αντιπροσωπευτικός Υδροχόος. Οι επιτυχημένοι οικονομικά Υδροχόοι προτιμούν να ιδρύσουν ένα κοινωφελές ίδρυμα ή να χρηματοδοτήσουν μια οικολογική καμπάνια παρά να ξοδέψουν τα χρήματά τους για να προσφέρουν χλιδή και πολυτέλεια στον εαυτό τους. Συχνά επίσης υιοθετούν έναν εκκεντρικό τρόπο ζωής –για τον εαυτό τους και τους οικείους τους.

 
Οι Υδροχόοι δεν χρειάζονται δημόσια αναγνώριση για να νιώσουν πετυχημένοι. Για αυτούς η επιτυχία εξαρτάται άμεσα από τα αισθήματα και τα πιστεύω τους. Ωστόσο έχουν την ανάγκη να νιώθουν ότι αυτό που κάνουν συμβαδίζει με τον αυστηρό, αν και ιδιόρρυθμο, προσωπικό, ηθικό κώδικά τους.
Οι Υδροχόοι πετυχαίνουν με το δικό τους προσωπικό τρόπο –αν και η επιτυχία τους πολλές φορές δεν αναγνωρίζεται. Οι εκκεντρικοί Υδροχόοι είναι εφευρετικοί, οραματιστές και οικοδόμοι του μέλλοντος και συνήθως προπορεύονται της εποχής τους.

zodia-zvdia-22