Υδροχόος και φλερτ

Κοινοποίηση:

Το φλερτ του Υδροχόου μοιάζει με το σύμβολο του ζωδίου –το Νεροκουβαλητή που περιχύνει με συναίσθημα και προσοχή το άτομο που τον ενδιαφέρει. Όπως όμως έμαθαν πολλοί, αφού πλήρωσαν το τίμημα, αυτό το ενδιαφέρον συχνά αποδεικνύεται καθαρά ακαδημαϊκό.


Όπως ο Σκορπιός, έτσι και ο Υδροχόος έχει βαθιά ριζωμένη την επιθυμία να ανακαλύψει τι είναι αυτό που κάνει του άλλους να ξυπνάνε –να εισχωρεί κάτω από την επιφάνεια και να εξερευνά κάθε πιθανή λεωφόρο. Στην περίπτωση του Υδροχόου όμως, αυτό που γοητεύει δεν είναι τα αισθήματα αλλά ο νους. Μπορεί να μιλάνε σαν να ενδιαφέρονται στα αλήθεια, αλλά μετά από λίγο η συζήτηση μπορεί να γίνει εξοργιστικά ψυχρή.


Οι Υδροχόοι έχουν μια άσβεστη περιέργεια και μια έμφυτη τάση να πειραματίζονται με τα πάντα σχεδόν. Αυτό ο Αέρινος, ψύχραιμος και αδιάφορος τρόπος με τον οποίο βλέπουν τον κόσμο μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμος για τον ερευνητή επιστήμονα, αλλά δεν είναι κατάλληλος για το φλερτ.

zodia-zvdia-22


Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο μπορούν να κάνουν θραύση στις καρδιές των άλλων και να τις ραγίσουν ανεπανόρθωτα –όχι επίτηδες, αλλά επειδή διεγείρουν πάθη στα οποία δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Για αυτό όταν ένας Υδροχόος φλερτάρει μαζί σας θυμηθείτε: υπάρχει πάντα η πιθανότητα να είστε απλά ένα ακόμα πείραμα του διανοητικού εργαστηρίου!


Ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του Υδροχόου είναι η εκκεντρική, αμέριμνη και αδιάφορη στάση απέναντι σε πράγματα που τα άλλα ζώδια παίρνουν πολύ στα σοβαρά. Οι πιθανοί εραστές όμως ας προσέξουν: πιθανότατα τα κάνει για τη δημιουργία εντυπώσεων, για να δοκιμάσει τις διανοητικές αντιδράσεις σας και να προκαλέσει την ανταπόκρισή σας.