Υδροχόος και παραψυχικές ικανότητες

tarw

Ο Υδροχόος είναι ένα από τα σημεία του ζωδιακού που σχετίζεται  με θέματα όπως η αστρολογία, η υπεραισθητή αντίληψη, η πνευματική θεραπεία και γενικά το υπεραισθητό. Είναι επινοητικοί και πρόθυμοι να μελετήσουν τα πράγματα από κάποια ασυνήθιστη πλευρά τους ή να σκέπτονται «πλάγια». Εκτός από την έμφυτή τους περιέργεια σε καθετί το διαφορετικό έχουν επίσης μια έντονη επιστημονική φλέβα, χαρακτηριστικά που τους έλκουν σε παραψυχικά θέματα. Η παραψυχική αίσθηση των Υδροχόων είναι βασικά τηλεπαθητική και συχνά παρουσιάζουν έντονες εκλάμψεις καθαρής έμπνευσης, που μπορούν να αποδοθούν στην επιρροή του Ουρανού, κυβερνήτη του ζωδίου. Η φύση των Υδροχόων τους καθιστά αρκετά ικανούς να ανταποκριθούν σε υπεραισθητές παροτρύνσεις, με αποτέλεσμα να αλλάζουν ριζικά τα σχέδιά τους. Έτσι οι φίλοι τους θεωρούν πολλές φορές παράξενους.

 

Κάθε μελέτη που δίνει κάποιο κλειδί για το χαρακτήρα των ανθρώπων γοητεύει τους Υδροχόους, για τους οποίους η παρατήρηση των συνανθρώπων τους είναι ασχολία που διαρκεί μια ολόκληρη ζωή. Η γραφολογία και τα ψυχολογικά τεστ τους ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Η συνάντηση με ομάδες, η ανάγνωση άρθρων ή η συμμετοχή σε προγράμματα σχετικά με την ψυχολογία ή την ατομική ανάπτυξη τους ενδιαφέρουν επίσης. Δεν εκπλήσσει το γεγονός  ότι απολαμβάνουν την τόνωση που τους προσφέρει η αυτοβοήθεια και η ομαδική θεραπεία.

 

Οι Υδροχόοι έλκονται μάλλον από θέματα που έχουν κάποια επιστημονική βάση, όσο ασήμαντα και αν φαίνονται. Έτσι η αστρολογία και οι βιορυθμοί βρίσκονται μέσα στη σφαίρα των ενδιαφερόντων τους. Επίσης έλκονται περισσότερο από νοητικά θέματα, παρά από εκείνα τα οποία χρησιμοποιούν υλικά «στηρίγματα» όπως η κρυστάλλινη σφαίρα ή οι ρούνες.

zodia-zvdia-22