Υδροχόος και Πεπρωμένο

ilios

Κοινοποίηση:

Οι Υδροχόοι με το Βόρειο Δεσμό στον Κριό ή τον Τοξότη μπορούν να περιμένουν πως οι πρωτότυπες, έξυπνες ιδέες τους θα υποστηριχτούν από τους γύρω τους, ιδιαίτερα το στενό κύκλο τους. Αν όμως ο Βόρειος Δεσμός πέφτει στο Λέοντα η κατάσταση θα είναι πολύ πιο τεταμένη. Μπορεί να υπάρξει μια διαρκής εσωτερική διαμάχη ανάμεσα στην επιθυμία τους να ωφελήσουν την κοινωνία και την αντίληψη πως σπρώχνονται στο προσκήνιο. Αν ο Βόρειος
Δεσμός είναι σε ένα ζώδιο της Γης, το μεγαλύτερο πρόβλημα του Υδροχόου θα είναι η δυσκολία να καταλάβει με ποιο τρόπο το παρελθόν επηρεάζει αναπόφευκτα το παρόν και το μέλλον. Η πάλη ενάντια στην αντίδραση προς την πρόοδο θα είναι, ίσως, η λύση σε αυτή την περίπτωση.
Ο Βόρειος Δεσμός σε ένα από τα ζώδια  του Αέρα δίνει στους Υδροχόους την αίσθηση πως οι ιδέες τους για το μέλλον κατά πάσα πιθανότητα κινδυνεύουν. Γενικά, όμως, θα έχουν το θάρρος της γνώμης και των πεποιθήσεών τους. Ακόμα και αν υπάρξουν στιγμιαίες αμφιβολίες θα βρουν ενθάρρυνση. Όταν ο Βόρειος Δεσμός είναι σε ένα από τα ζώδια του Νερού, οι Υδροχόοι μπορεί να ανακαλύψουν πως η έμφυτα αντικειμενική άποψή τους για τη ζωή δε βοηθάει τις προσωπικές σχέσεις. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να χρειαστεί να δραστηριοποιηθούν με σκοπό να διορθώσουν την κατάσταση, ιδιαίτερα όταν διακυβεύεται η επαγγελματική τους επιτυχία.
Για τους Υδροχόους το πεπρωμένο που χαράζουν οι Δεσμοί είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις προοδευτικές ιδέες τους και τους ανθρωπιστικούς στόχους τους. Όταν καταλάβουν τον τρόπο με τον οποίο θα τα συνδυάσουν αυτά με την προσωπική τους ζωή θα ανοιχτεί μπροστά τους ο δρόμος προς την αληθινή πλήρωση και ικανοποίηση.