Υδροχόος και Πνεύμα

αντρας-υδροχοος-zwdia-ωροσκοπιο-taro

Ο τρόπος που λειτουργεί ο νους του Υδροχόου, παρόλο που μοιάζει ακατανόητος, εξηγείται πολύ εύκολα με βάση την αστρολογία. Καθώς ανήκουν στα ζώδια του Αέρα, οι Υδροχόοι προτιμούν να σκέφτονται τα πράγματα παρά να τα κάνουν, ενώ ο κυβερνήτης τους, ο Ουρανός, τους χαρίζει πρωτοποριακές ακόμα και επαναστατικές ιδέες. Ταυτόχρονα, όμως, η Σταθερή ποιότητα του ζωδίου τους, προσδίδει κάποια ακαμψία και μονολιθικότητα στον τρόπο σκέψης τους και από τη στιγμή που θα μπει σο κεφάλι τους μια ιδέα, δεν πρόκειται να την αλλάξουν ότι και αν γίνει.

 
Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου τείνουν να σκέφτονται συνήθως σε υψηλότερη κλίμακα που περιλαμβάνει ολόκληρη την ανθρωπότητα και όχι μόνο τον εαυτό τους και το περιβάλλον τους, για αυτό και συχνά θεωρούνται ψυχροί και απόμακροι. Καθώς τους διακατέχει ένας φόβος απέναντι σε οποιαδήποτε συναισθηματική δέσμευση, οι άλλοι μπορεί να τους κατηγορήσουν για σκληρότητα ή αδιαφορία. Το πιο δυνατό σημείο τους, φυσικά, είναι η ευρύτητα της σκέψης τους. Ακόμα και όταν διαφωνούν με κάποιον, ποτέ δεν αμφισβητούν το δικαίωμά του να κάνει αυτό που θέλει. Ταυτόχρονα, είναι ανοιχτοί σε καθετί το καινούριο και το πρωτοποριακό, και έτσι, πολλές από τις σπουδαίες εφευρέσεις της ανθρωπότητας οφείλουν την ύπαρξή τους στην αποφασιστικότητα και την πειθώ των ανοιχτόμυαλων Υδροχόων.

 
Οι Υδροχόοι είναι σπουδαίοι συζητητές –πράγμα που, σε συνδυασμό με την υψηλή νοημοσύνη τους, τους δίνει την ικανότητα να ξεσηκώνουν γεμάτες πάθος συζητήσεις ανάμεσα στους συνανθρώπους τους. Ωστόσο, πρέπει να θυμούνται πως και τα συναισθήματα είναι σημαντικά, αλλιώς κινδυνεύουν να μείνουν μόνοι με τις σκέψεις τους.

zodia-zvdia-22