Υδροχόος και Προβλήματα

Κοινοποίηση:

Από τη στιγμή που ο Υδροχόος φημίζεται για την ευρύτητα του πνεύματός του και τον  πρωτότυπο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή είναι ίσως φυσικό να υποθέσουμε πως τα προβλήματα που τον απασχολούν είναι αυτά που πηγάζουν από την ίδια την εκκεντρικότητά του. κι όμως όχι. Αν και μερικοί Υδροχόοι διαπιστώνουν πως η λίγο παλαβή συμπεριφορά τους δημιουργεί προβλήματα σε ορισμένες περιπτώσεις, η αιτία των μεγαλύτερων προβλημάτων τους είναι η  κακή συνήθεια να μη βλέπουν αυτό που γίνεται μπροστά στα μάτια τους. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο χαίρονται ιδιαίτερα όταν το αδέσμευτο, ασυγκίνητο μυαλό τους ασχολείται με τα προβλήματα των άλλων. Στο μεταξύ έχουν την τάση να αφήνουν στο ράφι τα δικά τους συναισθηματικά προβλήματα μέχρι που μια μέρα ξεπηδάνε και τους κατατρομάζουν!

 
Ο Υδροχόος αρχίζει επίσης να έχει προβλήματα όταν πηδάει από το ένα άκρο στο άλλο. Όταν δέχεται την επιρροή του κυβερνήτη του, το Κρόνου, ο Υδροχόος επιμένει πεισματικά στην άποψή του ή στο σκοπό του όσο σθεναρή και αν είναι η αντίσταση που βρίσκει. Και μετά, τη στιγμή που οι άλλοι αρχίζουν να πείθονται, η επίδραση του απρόβλεπτου Ουρανού τον κάνει να αλλάζει γνώμη μέσα σε μια στιγμή. Αυτό που πρέπει να μάθει ο Υδροχόος είναι να βλέπει με πιο πρακτικό μάτι τα πράγματα. Καλές είναι οι φαεινές ιδέες αλλά για να εφαρμοστούν χρειάζεται λίγο περισσότερη επιμέλεια.

 
Οι αντιθέσεις του χαρακτήρα του Υδροχόου είναι συχνά η κυριότερη αιτία όλων των προβλημάτων του. σαν Σταθερό ζώδιο του Αέρα που το κυβερνούν δύο διαφορετικοί πλανήτες, ταλαντεύεται συχνά ανάμεσα στην επιθυμία να κάνει αλλαγές για το καλό όλων και στην ανάγκη να μείνει στην ασφάλεια και την άνεση του δικού του μικρόκοσμου.

zodia-zvdia-22