Υδροχόος και Σελήνη

Κοινοποίηση:

Υδροχόος-Κριός

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Υδροχόο και της Σελήνης στον Κριό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε πολύ αποφασιστική φύση, έτοιμοι πάντα να ωθήσετε τα πράγματα και να καταλήξετε σε μεγάλες ακρότητες. Είστε γρήγοροι, αλλά μερικές φορές λίγο ξεροκέφαλοι και πείσμονες. Δεν αποκαλύπτετε πάντα τα σχέδια και τις αποφάσεις σας στους άλλους, και σας αρέσει να έχετε πλήρη έλεγχο σε οποιονδήποτε τομέα με τον οποίο ασχολείστε. Διαθέτετε αρκετό αυτοέλεγχο σχεδόν σε κάθε όψη της ζωής σας και σας αρέσει να έχετε το δικό σας τομέα επαγγελματικής απασχόλησης. Έχετε την τάση να καθοδηγείτε και θα πρέπει να προσέχετε να μην είστε τόσο εξτρεμιστικοί στις απόψεις σας. Είστε οξυδερκείς, έξυπνοι και πονηροί και έχετε πολύ δυνατή θέληση. Δεν σας αρέσει να οδηγείστε ή να ελέγχεστε κατά οποιονδήποτε τρόπο από άλλους. Δεν θα σας κάνει κακό, αν προσπαθήσετε να γίνετε λίγο πιο ευπροσάρμοστοι.

Υδροχόος-Ταύρος
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Υδροχόο και της Σελήνης στον Ταύρο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, ο συνδυασμός αυτός υποδηλώνει ότι είστε πολύ ευαίσθητοι στο φυσικό και νοητικό περιβάλλον και ότι έχετε την ικανότητα να κρίνετε τόσο την ανθρώπινη όσο και τη ζωώδη φύση. Είστε δραστήριοι και πρακτικοί στις επιχειρήσεις και υπερβολικά προσεκτικοί σε όλες τις λεπτομέρειες της ζωής. Μπορείτε να γίνετε πολύ συμπαθείς και αρμονικοί σαν σύντροφοι και αποτελείτε έναν πολύ καλό παρτενέρ. Ανησυχείτε υπερβολικά για όσους βρίσκονται κάτω από την φροντίδα σας, επειδή έχετε πάντα μέσα στη σκέψη σας όλες τις ανάγκες τους. Τρέφετε μια περίεργη αγάπη προς τη γεωργική ζωή και παρόμοιες ασχολίες, επειδή έχετε πάθος με τη φύση σε όλες τις μορφές της, έτσι ώστε νιώθετε σχεδόν ευτυχισμένοι στη μοναξιά. Ο συνδυασμός αυτός χαρίζει μεγάλη αποφασιστικότητα και φέρνει κοντά σας πιστούς φίλους, οι οποίοι θα σας συμπαρασταθούν οικονομικά, αν χρειαστεί.

zodia-zvdia-22

Υδροχόος-Δίδυμοι
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Υδροχόο και της Σελήνης στους Διδύμους, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι αγαπάτε τις διανοητικές ασχολίες και έχετε τάση προς τις δημόσιες ομιλίες. Σας ενδιαφέρουν πολύ όλα τα εκπαιδευτικά ζητήματα, έχετε μεγάλη κατασκευαστική ικανότητα και επιθυμείτε να διακριθείτε σε οτιδήποτε κάνετε. Αν σπουδάσετε, θα μαθαίνετε και θα κατανοείτε γρήγορα, αλλά δεν είναι πιθανόν να ακολουθήσετε ένα τόσο περιοριστικό επάγγελμα. Έχετε τάξη και σας αρέσει πολύ η λεπτότητα. Είστε κάπως νευρικοί και πρέπει να προσέχετε να μην καταπονείτε τον εαυτό σας σωματική ή νοητικά. Υπάρχει κάποια δυαδικότητα στην προσωπικότητά σας, καθώς και κάποια ανησυχία, αλλά είστε ικανοί για μεγάλη νοητική πρόοδο.

Υδροχόος-Καρκίνος
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Υδροχόο και της Σελήνης στον Καρκίνο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι είστε πολύ εργατικοί και οικονόμοι, εκφράζοντας την οικονομία σας σε πολύ μικρά πράγματα. Επίσης, αγαπάτε τη γνώση και επιθυμείτε να τηναποκτήσετε. Σε όλη σας τη ζωή θα είστε δεκτικοί στις ασθένειες και στις καταστάσεις των άλλων. Διαθέτετε αυτοέλεγχο, αλλά όχι αρκετό. Για αυτό θα πρέπει να προσέχετε στην εκλογή των γνωστών και των φίλων, επειδή είναι πιθανόν να παρασύρεστε σε μεγάλο βαθμό από αυτά που κάνουν, αν και από άλλες απόψεις, διαθέτετε αρκετή σταθερότητα. Πρέπει να θυμάστε ότι είστε πολύ ευαίσθητοι στην ψυχολογική επιρροή των άλλων. Μάθετε να διακρίνετε ανάμεσα στις δικές σας καταστάσεις και στις καταστάσεις των άλλων.

Υδροχόος-Λέων
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Υδροχόο και της Σελήνης στον Λέοντα, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από το συνδυασμό αυτό φαίνεται ότι έχετε μεγάλη καλοσύνη και συμπάθεια και μια φύση πολύ αφοσιωμένη. Μπορείτε να αγαπήσετε πολύ βαθιά, λατρεύοντας σχεδόν το άτομο στο οποίο δίνετε τη συμπάθειά σας. Είστε τόσο καλόκαρδοι, ώστε ίσως δεν μπορείτε να προσαρμοστείτε τόσο στη βιαστική και ταραγμένη ζωή της πόλης, όσο στην ήσυχη και πιο φυσική ζωή της εξοχής. Εύκολα σας παρασύρουν οι σύντροφοί σας. είστε τόσο δεκτικοί στον ψυχολογικό έλεγχο από άλλους και τόσο επιρρεπείς να τραβάτε στα άκρα, ώστε θα ήταν καλό να προσπαθείτε να αντιληφθείτε το χαρακτήρα των άλλων πριν τους δώσετε την καρδιά σας και έτσι να γλιτώσετε τον εαυτό σας από πολύ πόνο. Μερικές φορές εκφράζετε εξτρεμιστικές απόψεις και ξεγελιέστε και παρασύρεστε εύκολα στις ερωτικές υποθέσεις. Να προσέχετε όσον αφορά τα αισθήματά σας.

Υδροχόος-Παρθένος
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Υδροχόο και της Σελήνης στην Παρθένο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε ένα διαυγή, λογικό νου,  ευαίσθητο στις απόψεις των άλλων. Διαθέτετε κάποια περηφάνια, έχετε προσωπική ικανότητα και είστε πολύ επιδέξιοι να προσφέρετε υπηρεσία σε κάποιον άλλο. Έχετε κάποια κατασκευαστική ικανότητα και ένα φυσικό ταλέντο για το εμπόριο. Ο συνδυασμός αυτός σας χαρίζει μια τάση για τη μελέτη της ανατομίας, της ψυχολογίας και της υγιεινής και σας κάνει προσεκτικούς στη δίαιτα και τις συνήθειες. Σας αρέσει να φροντίζετε να έχετε κριτικό συλλογισμό και σαφείς θέσεις στις συζητήσεις σας. είστε οικονόμοι και αποταμιευτικοί. Διαθέτετε μεγάλο ιδεαλισμό. Τείνετε προς τα πρακτικά πράγματα της ζωής και σας αρέσει να κάνετε όλα τα πράγματα χρήσιμα. Είστε κυρίως ωφελιμιστικοί.

Υδροχόος-Ζυγός
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Υδροχόο και της Σελήνης στον Ζυγό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι είστε οξυδερκείς, γρήγοροι, δραστήριοι. Έχετε διάκριση. Εκτιμάτε να ζυγίζετε τις ιδιότητες και τις καταστάσεις των πραγμάτων. Η αντιληπτική σας ικανότητα είναι πολύ καλή, αν και κατευθύνεστε σχεδόν ολοκληρωτικά από τη διόραση και έτσι εκδηλώνετε ανώτερες νοητικές ιδιότητες. Έχετε ικανότητα και διορατικότητα στην εργασία με την οποία ασχολείστε. Διαθέτετε κάποιο αποκρυφιστικό ταλέντο ή πνευματιστική ικανότητα και συχνά βλέπετε οράματα μελλοντικών γεγονότων. Κρίνετε σωστά το χαρακτήρα και μπορείτε να καταλάβετε την ιδιοσυγκρασία των άλλων με μια ματιά και να κάνετε γρήγορη και σωστή κρίση. Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να σας χαρίσει κάποιο μουσικό ταλέντο.

Υδροχόος-Σκορπιός
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Υδροχόο και της Σελήνης στον Σκορπιό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, νομίζω ότι ο συνδυασμός αυτός, θα σας κάνει οξυδερκείς, γρήγορους και κατάλληλους για το εμπόριο και την κινητικότητα των συναλλαγών. Τρέφετε κάποια ιδιοτέλεια και έντονο, γρήγορο θυμό, όταν ενοχλείστε, και θυμάστε κάθε προσβολή που σας έγινε.  Στο συνδυασμό αυτό , είναι απαραίτητο να πειθαρχήσει κανείς την κατώτερη φύση, γιατί η προσωπικότητα είναι πολύ ισχυρή, κάνοντάς σας μερικές φορές να είστε πολύ σκληροί και αδιάλλακτοι. Έχετε αρκετή επιτυχία στη φιλολογία, την εκπαίδευση ή τη δημόσια ζωή, αν ευνοούν και οι άλλες πλανητικές συνθήκες. Είστε λίγο συντηρητικοί, αλλά ωστόσο επιθυμείτε έντονα το ασυνήθιστο, το θαυμαστό και το παράξενο. Θέλετε να γνωρίζετε τι βρίσκεται πίσω από τα πράγματα, και είστε διατεθειμένοι να ψάξετε και να ερευνήσετε τα μυστικά της φύσης.

Υδροχόος-Τοξότης
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Υδροχόο και της Σελήνης στον Τοξότη, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, ο συνδυασμός αυτός δείχνει ότι είστε πολύ δραστήριοι σε φυσικές και νοητικές ασχολίες. Ότι πρέπει να προσέχετε όταν μιλάτε και να δράτε μετά από σκέψη και προετοιμασία, επειδή, μπορεί να ειπωθεί ότι είστε κάπως απερίσκεπτοι και ανώριμοι για το δικό σας καλό και έχετε μια ελαφρά τάση να τραβάτε στα άκρα οτιδήποτε κάνετε. Έχετε μεγάλη δεξιοτεχνία στα χέρια και κάποιο καλλιτεχνικό ταλέντο. Επίσης, έχετε έντονη συμβατική αίσθηση του ορθού και του λάθους. Είστε επιμελείς σε οτιδήποτε κάνετε, καθαροί και τακτικοί. Τρέφετε μεγάλη αγάπη για το σπίτι, την οικογένεια, τους φίλους κ.λπ.

Υδροχόος-Αιγόκερως
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Υδροχόο και της Σελήνης στον Αιγόκερω, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από το συνδυασμό αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι είστε πολύ δραστήριοι, νευρικοί και ανήσυχοι, τόσο στο νου, όσο και στο σώμα. Έχετε τάση και ικανότητα για δημόσια ζωή, αλλά και για εμπορικές ασχολίες. Ωστόσο, προτιμάτε μια επιχείρηση σε μεγάλη κλίμακα και γενικά τα μεγάλα εγχειρήματα. Δεν είστε ευτυχισμένοι παρά μόνο σε ένα χώρο όπου σας προσφέρονται ευκαιρίες και μεγάλη δραστηριότητα σώματος και νου. Τρέφετε μεγάλη εκτίμηση για την υπόληψη και κάποια κοινωνική προκατάληψη. Πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε τη νευρικότητά σας, γιατί διαφορετικά η υγεία σας θα υποφέρει. Αγαπάτε τη μουσική και, αν δεν συνέβαινε ο συνδυασμός αυτός σπάνια να κάνει το άτομο επιμελές, θα μπορούσατε να πετύχετε στον τομέα αυτό.

Υδροχόος-Υδροχόος
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Υδροχόο και της Σελήνης στον Υδροχόο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, ο συνδυασμός αυτός υποδηλώνει ότι έχετε ένα δραστήριο, γρήγορο, και θετικό νου, με καθαρή αντίληψη ως προς μια συγκεκριμένη επιχείρηση ή δημόσια καριέρα. Είστε ανεξάρτητοι, ειλικρινείς και εκφραστικοί και εκδηλώνετε μεγάλη διάκριση και σοφία. Αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός, επειδή εναρμονίζει και ενισχύει τη φύση του Υδροχόου, κάνοντάς σας έναν καλό αντιπρόσωπο αυτού του ζωδίου. Είστε ικανοί να αφοσιωθείτε σε μια ενασχόληση στη ζωή και επιθυμείτε μια εργασία που θα σας φέρνει σε επαφή με το κοινό, η οποία θα είναι και πιο κατάλληλη για σας. έχετε ταλέντο στις επιχειρήσεις και είστε καλός κριτής της ανθρώπινης φύσης, δηλαδή μπορείτε να διαβάσετε το χαρακτήρα. Γνωρίζεστε γρήγορα με ξένους, που σύντομα γίνονται φίλοι σας. Από τις 144 πολικότητες αυτή είναι μια από τις πιο εκλεπτυσμένες και δείχνει μεγάλο ιδεαλισμό και καλλιτεχνική ικανότητα.

Υδροχόος-Ιχθύς
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Υδροχόο και της Σελήνης στους Ιχθείς, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από το συνδυασμό αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι, είστε προικισμένοι με μεγάλη επιμονή, ενεργητικότητα και προσεκτικότητα, αλλά είστε κατάλληλοι μάλλον για νοητική, παρά για σωματική εργασία. Αγαπάτε τα βιβλία και έχετε μεγάλη τάση για όλες τις φιλολογικές ενασχολήσεις. Έχετε μεγάλη αίσθηση τους χιούμορ και ακεραιότητα χαρακτήρα. Ωστόσο, είστε υπερβολικά ανήσυχοι σχετικά με την καριέρα και την επιτυχία σας στη ζωή. Τα καταφέρνετε στα ασήμαντα θέματα και στις λεπτομέρειες της ζωής, γιατί έχετε ήδη αποκτήσει τη συνήθεια της οικονομίας. Να προσέχετε να μην εξαντλείτε τον εαυτό σας γιατί διαφορετικά θα υποφέρετε από νευρική αδυναμία. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο αισιόδοξοι μπορείτε και μην αφήνετε τη μελαγχολία ή την ανησυχία να σας παρασύρουν, γιατί έχετε μια τάση προς αυτή την κατεύθυνση.