Υδροχόος και σεξ

Κοινοποίηση:

Αρκετοί Υδροχόοι σκέφτονται ιδανικές καταστάσεις αγάπης και ειρήνης και αυτό αντανακλάται στην ερωτική τους συμπεριφορά. Πράγματι, λέγεται ότι τους αρέσει να ξοδεύουν πολύ χρόνο για να ονειρεύονται την και το σεξ κι έτσι μπορεί να μην μπορέσουν να δουν τη διαφορά μεταξύ φαντασίωσης και πραγματικότητας,

Η δημιουργία της έννοιας του ελεύθερου έρωτα αποδίδεται συχνά στους Υδροχόους. Ωστόσο αυτό δεν είναι αλήθεια, γιατί τα δικά τους αισθήματα είναι τόσο καλά κρυμμένα ώστε οι Υδροχόοι δυσκολεύονται να έρθουν σε επαφή μαζί τους, παρ’ όλο που η κινητήρια δύναμή τους είναι συναισθηματική. Το ενδιαφέρον τους για την ευημερία των άλλων τους παρασύρει μερικές φορές να εκλαμβάνουν το συναίσθημα της συμπόνιας για πόθο και να συγχέουν την αγάπη με τη φιλία, και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβληματα και αντιθέσεις.

Ωστόσο, όταν οι Υδροχόοι σταθεροποιηθούν σε μια σχέση γίνονται πολύ επινοητικοί και μερικές φορές μπορεί να φτάσουν μέχρι τη διαστροφή. Επαναστατικοί στοχαστές, συχνά ταράζουν τα πιο συντηρητικά ζώδια με τις σεξουαλικές τους δραστηριότητες. Μόλις ανακαλύψουν μια καινούρια ερωτική τεχνική, μια άλλη πιο καινούρια τους έχει ήδη γοητέψει. Ο σύντροφός τους μαγνητίζεται από το μεγαλείο τους, αλλά ταυτόχρονα προβληματίζεται γιατί είναι ολοφάνερα απόμακροι και ανεξάρτητοι.

zodia-zvdia-22

Οι Υδροχόοι εκτιμούν πολύ την ανεξαρτησία τους και προτιμούν να δρουν με το δικό τους τρόπο. Ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την ευημερία της ανθρωπότητας σαν σύνολο, αλλά μερικές φορές βρίσκουν τις ιδιαίτερες σχέσεις δύσκολες. Ωστόσο, οι Υδροχόοι μπορεί να γίνουν πολύ αξιόπιστοι και διασκεδαστικοί εραστές.