Υδροχόος και Τύχη

Το μόνο πράγμα που μπορεί να προβλέψει κανείς για τους Υδροχόους είναι το ότι η συμπεριφορά τους είναι απρόβλεπτη. Η τύχη τους απηχεί το χωρίς μέθοδο σχέδιο της υπόλοιπης ζωής τους, αν και τελικά τείνουν να κερδίζουν πιο συχνά από όσο χάνουν.
Καθώς μαγεύονται από το καινούριο ή το ασυνήθιστο, οι Υδροχόοι προτιμούν να καταγράφουν τους στόχους τους παρά να τους ακολουθούν, έτσι τείνουν να υποστηρίζουν τα αουτσάιντερ μάλλον παρά τα φαβορί και επομένως είτε χάνουν τα πάντα προσωρινά, είτε βγαίνουν από αυτή την κατάσταση απρόσμενα πλούσιοι. Ωστόσο, δεν είναι παίκτες με την αυστηρή έννοια της λέξης, γιατί δεν έχουν καμιά διάθεση να παίξουν με την τύχη. Απλώς χαίρονται να ασχολούνται με κάτι του οποίου το αποτέλεσμα δεν μπορεί να υπολογιστεί. Χειρίζονται τα ξαφνικά κέρδη ή απώλειες με την ίδια καλή διάθεση, γιατί είναι αξιοσημείωτα αισιόδοξοι, καθώς γνωρίζουν την ικανότητά τους να συνέρχονται εύκολα όταν χρειάζεται. Τα γεγονότα συνήθως επιβεβαιώνουν και δικαιολογούν αυτή τη στάση, γιατί, όσο απίθανο και αν φαίνεται, σχεδόν πάντα κατορθώνουν να ξεπεράσουν την ατυχία με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

 
Αν τους στριμώξουν –πράγμα πολύ πιθανό εξαιτίας της εκκεντρικότητας και της ανεξαρτησίας τους –μια ξαφνική έκλαμψη τους δίνει τη λύση. Ωστόσο, ακόμα και αν αυτό δε γίνει, η εξωτερική βοήθεια θα φτάσει σχεδόν πάντα ακριβώς στην κατάλληλη στιγμή.

 
Οι Υδροχόοι έχουν έναν μοναδικό τρόπο προσέγγισης των προβλημάτων και της κακοτυχίας. Είναι πολύ νεωτεριστικοί στη σκέψη, ικανοί για μεγάλη εφευρετικότητα και εξαιρετικά κατορθώματα σε πολλούς τομείς, όταν υπάρχουν κίνητρα. Συχνά έχουν την ικανότητα να στρέφουν την κακοτυχία προς όφελός τους.

zodia-zvdia-22