Υδροχόος και Υγεία

Κοινοποίηση:

Οι ιδεολόγοι Υδροχόοι είναι γεμάτοι προτάσεις που θα αλλάξουν τον κόσμο, αλλά αυτό συχνά σημαίνει ότι παραβλέπουν τη δική τους κατάσταση. Συχνά τους γοητεύουν τα θέματα υγείας, ιδιαίτερα όσα αφορούν  νέες μεθόδους θεραπείας. Μπορούν εύκολα να παραμελήσουν τον εαυτό τους, επειδή απορροφούνται από τις σκέψεις τους. Μια φοβερή αγάπη για τη ζωή τους δίνει τεράστια δύναμη αντοχής, επειδή, όμως, είναι υπερβολικά ισχυρογνώμονες, θα αρνηθούν πεισματικά οποιεσδήποτε συμβουλές να επιβραδύνουν το ρυθμό τους.
Η κούραση μπορεί να προκαλέσει απώλεια συγκέντρωσης και να φέρει υπερβολικά ανήσυχη συμπεριφορά. Άλλα συμπτώματα άγχους των Υδροχόων είναι η μυϊκή ένταση και οι σπασμοί. Αυτά μπορούν να αυξάνονται για μεγάλη χρονική περίοδο, οδηγώντας τελικά σε διαταραχές του κυκλοφορικού (άλλο ένα πρόβλημά τους). Νιώθουν συχνά δυσάρεστη έκπληξη όταν ο οργανισμός τους, τους απογοητεύει, και είναι πολύ δύσκολοι ασθενείς.
Όταν γυμνάζονται πρέπει να το κάνουν προσεκτικά. Ο ανεκδήλωτος θυμός τους κάνει επιρρεπείς στα ατυχήματα. Οι ευάλωτες περιοχές στα κάτω άκρα είναι τα αντικνήμια, οι κνήμες, οι αστράγαλοι και οι αχίλλειοι τένοντες που είναι συχνά επιρρεπείς σε μωλωπισμούς και κούραση.
Αυτή η παραδοσιακή ασθένεια των Υδροχόων θεωρείται ότι αντιπροσωπεύει το αίσθημα ότι δουλεύουν πολύ και είναι υπερφορτωμένοι. Επίσης οι κοινωνικοί Υδροχόοι συχνά βρίσκονται μέσα σε συναισθηματικές καταστάσεις στις οποίες νιώθουν παγιδευμένοι. Νιώθουν κυριολεκτικά ότι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν ελεύθερα.