Υδροχόος και Χωρισμός

ζωδια-υδροχοος-zwdia-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Ο Υδροχόος είναι άλλο ένα ζώδιο που αντιμετωπίζει δίλημμα όταν πρόκειται να χωρίσει. Όντας Σταθερός και κυβερνώμενος από τον περιοριστικό Κρόνο, ο Υδροχόος έχει φυσική κλίση να αναζητά την ασφάλεια και τη σταθερότητα σε μακρόχρονες σχέσεις. Αλλά η επίδραση του άλλου κυρίαρχού του, του απρόβλεπτου Ουρανού, πολύ συχνά τον παρασύρει σε χαοτικές καταστάσεις οδηγώντας τον σε ξαφνική αλλαγή συντρόφου. Ένα από τα βασικά προβλήματα είναι ότι η Κρόνια πλευρά των Υδροχόων, τους κάνει να παίρνουν τις σχέσεις σαν δεδομένες ενώ η Ουρανιανή τους πλευρά τους κάνει συχνά να ξεσηκώνουν τον κόσμο για να δει τη συμφορά που πλησιάζει. Έτσι ο χωρισμός μπορεί να έρθει ουρανοκατέβατος για τους Υδροχόους, ίσως σαν το τελευταίο καταφύγιο που θα αναζητήσει ο παραμελημένος σύντροφος. Πάντως όταν αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες σε μια σχέση δείχνουν συχνά καλή θέληση για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

 
Αν ακολουθήσει ο χωρισμός, οι Υδροχόοι τείνουν να παραιτούνται από την προοπτική επανασυμφιλίωσης. Θλίβονται  μεν αλλά δεν προσκολλώνται στο παρελθόν. Ακόμα κι έτσι , η έμφυτη  επιπολαιότητά τους μπορεί να αποδιοργανώσει και να παρατείνει τη διαδικασία του χωρισμού. Ταυτόχρονα ο απρόβλεπτος Ουρανός αφήνει πάντα μια μικρή πιθανότητα για συμβιβασμό την τελευταία στιγμή.

 
Το διαζύγιο, ο ελεύθερος έρωτας, ο χιπισμός και τα κοινόβια έγιναν γι’αυτό το ζώδιο. Οι Υδροχόοι ξεπερνούν εύκολα όλα τα προβλήματα των σχέσεών τους και μπορεί κάλλιστα να έχουν ένα αντικομφορμιστή σύντροφο. Μπορούν να αντέξουν, ή ακόμα και να μην προσέξουν, πράγματα που θα έκαναν άλλα ζώδια να επιδιώκουν μετά μανίας το χωρισμό.

zodia-zvdia-22