zodia : ημερήσιο αστροσκοπιο Τετάρτη 10/6

astrologia-aprilios-2014

zodia : ημερήσιο αστροσκοπιο Τετάρτη 10/6

zodia: ετοιμαστείτε για μία συμπαντική τρέλα τις επόμενες επτά ημέρες. Εκτός ότι ο ερμής επιβραδύνει την ανάδρομη πορεία του για να γυρίσει σε ορθή πορεία αύριο στο ζωδιο των διδυμων, αλλά και ο ονειροπόλος και μπερδεμένος ποσειδώνας είναι οπτικά ακίνητος, καθώς ετοιμάζεται να γυρίσει και εκείνος σε ανάδρομη πορεία στις 12 Ιουνίου.

 

Να περιμένετε με ανυπομονησία την ιδιαίτερη σύνοδο του ήλιου με τον άρη (μία ένωση που συμβαίνει μία φορά κάθε δύο χρόνια), την Κυριακή 14 Ιουνίου, με την νέα σεληνη να ακολουθεί την Τρίτη 16 Ιουνίου.

 

Εντωμεταξύ, η σεληνη φεύγει επιτέλους από τις τελευταίες μοίρες των ιχθυων όταν περάσει επιτέλους στο φλογερό, ανεξάρτητο ζωδιο του κριού. Το Μεγάλο τρίγωνο στα zodia της φωτιάς πρόκειται να ευνοήσει τα επαγγελματικά θέματα όταν η σεληνη σχηματίσει τρίγωνο με τον κρόνο στον τοξότη και την αφροδιτη στον λέοντα.

zodia-taro-45

 

Ο ερμής θα σχηματίσει μία υποστηρικτική επαφή με την αφροδιτη, η οποία θα ενισχύσει την λογοτεχνία και τις καλλιτεχνικές επιδιώξεις, όσο ο ήλιος θα έρθει σε επαφή με τον πλανήτη ουρανό. Θα υπάρχει ένα συναίσθημα πως όλα είναι δυνατά με την συμμαχία του ήλιου με τον ουρανό, το οποίο θα μας υπενθυμίσει πως είναι σοφό να περιμένουμε το αναπάντεχο.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00