zodia: αστροσκοπιο Δευτέρα 12/1

zwdio-astrologia-planitis-erwta

zodia: αστροσκοπιο Δευτέρα 12/1

 

zodia: μετρήστε τις ευλογίες σας μετά από τις δύσκολες 72 ώρες που βιώσαμε. Η κατάσταση του σύμπαντος εξακολουθεί να βρίσκεται στα άκρα, και σαν αποτέλεσμα αυτή θα είναι και η γενική κατάσταση όλων των ευάλωτων ανθρώπων του κόσμου, τον Ιανουάριο του 2015. Το σύμπαν προσπαθεί να επανορθώσει για την κακή του συμπεριφορά, προσφέροντάς μας κλαδί ελιάς με συνεχόμενα τρίγωνα ανάμεσα στη σεληνη στο ζωδιο του ζυγου, τον ερμή και την αφροδιτη στο ζωδιο του υδροχοου. Πρέπει σχεδόν να τσιμπήσουμε το δόλωμα και να παραδοθούμε στους πειρασμούς που οδηγούν στην καταπραϋντική και τονωτική φύση του συγχρονισμού της σεληνης με την αφροδιτη.

 

Προτού το καταλάβετε ο αρης θα αλλάξει τον αστρικό-συναισθηματικό χώρο, περνώντας στο συναισθηματικό και υδάτινο ζωδιο των ιχθυων. Ο αρης και οι ιχθυες δεν είναι από τους πιο συμβατούς συνδυασμούς πλανητη-ζωδιου, καθώς ο αρης είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του κριου   και η διέλευση από το ζωδιο των ιχθυων αποτελεί για αυτόν την τελευταία εκδρομή του σε όλο το ζωδιακό κύκλο.

 

Μην φυτρώσετε εκεί που δεν σας σπέρνουν. Επισκεφθείτε μουσεία, γκαλερί τέχνης ή σημαντικά ορόσημα για  αλλαγή ρυθμού, έτσι ώστε να μπορέσετε να αφομοιώσετε την δημιουργική ενέργεια που είναι διαθέσιμη τώρα που η σεληνη βρίσκεται στο ζωδιο του ζυγου.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw