zodia: αστροσκοπιο Τετάρτη 14/1

astrologia-dias-kronos

zodia: αστροσκοπιο Τετάρτη 14/1

 

zodia: υπάρχουν αρκετές σημαντικές όψεις σήμερα, αλλά θα δυσκολευτείτε να κατανοήσετε και να εκμεταλλευτείτε την ανώτερη σημασία τους. Θα υπάρξουν μερικές δυσκολίες στους ρομαντικούς, φιλικούς και επαγγελματικούς δεσμούς. Η παρουσία της σεληνης στο ζωδιο του σκορπιου όλη μέρα, θα προσθέσει συναισθηματισμό και κάποιες αναταράξεις το συγκεκριμένο εικοσιτετράωρο.

 

Η θέση της Αφροδιτης και του ερμή επηρεάζουν την ήδη αρνητική ατμόσφαιρα, ενώ το τελειωτικό χτύπημα έρχεται με τον τετράγωνο του άρη με τον κρονο –που ενεργοποιείται στην 3η μοίρα των ιχθυων και του τοξότη. Μην επιτρέψετε στον θυμό (άρης) και στην αμφιβολία (κρονος) να σχηματίσουν ορχήστρα και να επηρεάσουν τους βαθύτερους και χειρότερους φόβους στο υποσυνείδητό σας.

 

Τουλάχιστον θα μας βοηθήσει η θέση του Ποσειδώνα, και η ευθυγράμμιση της αφροδιτης με τον κρονο. Το ερώτημα είναι αν αυτές οι ευνοϊκές ευθυγραμμίσεις θα αδρανοποιήσουν τις πιθανές δυσκολίες που πρόκειται να δημιουργηθούν από τις υπόλοιπες πλανητικές δυνάμεις. Μην χάνετε το θάρρος σας ούτε την αυτοπεποίθησή σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε τα πάντα.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw