zodia: αστροσκοπιο Πέμπτη 16/4

zodia: αστροσκοπιο Πέμπτη 16/4

 

zodia: σταματήστε, κοιτάξτε και ακούστε! Πριν ο απόμακρος πλούτωνας σταματήσει να κινείται εντελώς στην δέκατη έκτη μοίρα του αιγοκερω και ύστερα γυρίσει ανάδρομος μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου, το σύμπαν μόνο παιχνιδιάρικο δεν θα είναι. Η πορεία της σεληνης στο ζωδιο των ιχθυων που ξεκίνησε χθες, προκαλεί ακόμα άβολες συνέπειες στην ατμόσφαιρα μέχρι η σεληνη να περάσει στο φλογερό ζωδιο του κριου.

 

Εντωμεταξύ, δεν βοηθά η θέση του ερμή αλλά ούτε και η θέση του ποσειδώνα στην ένατη μοίρα των ιχθυων. Ο ερμής, ο αγγελιοφόρος των θεών δεν ευνοεί ιδιαίτερα την έκφραση καθώς σχηματίζει μία δύσκολη επαφή με τον πλανήτη κρονο. Η επικοινωνία, τα επαγγελματικά θέματα, τα ενδιαφέροντα της υγείας και οτιδήποτε αφορά την λογοτεχνία υποβαθμίζεται κάτω από τις ευθυγραμμίσεις του ερμή.

 

Φυσικά, το κύριο πλανητικό γεγονός είναι η ανάδρομη πορεία του πλούτωνα –που δίνει έμφαση σε θέματα όπως ο θάνατος, η αναγέννηση, ο μετασχηματισμός και η αγνότητα, η μεταμόρφωση, ο κάτω κόσμος, τα μυστικά, την έρευνα, την πνευματική θέληση, την πνευματική συγκέντρωση, την ψυχολογία και την ύπνωση, τους φόβους, την εγκατάλειψη, τον φόβο της μοναξιάς, την ατομική και πυρηνική ενέργεια, καθώς και στην τρομοκρατία. Βάλτε τα δυνατά σας για να αποφύγετε τις ανησυχίες και τις αμφιβολίες του εαυτού –που θα δημιουργηθούν από αντιπάλους ή κατά λάθος από την καρμική σας συμπεριφορά στο παρελθόν.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-zvdia-75