ζωδια: αστροσκοπιο Σάββατο 17/1

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

ζωδια: αστροσκοπιο Σάββατο 17/1

 

ζωδια: χθες υπήρχε μία θετική ενέργεια στην ατμόσφαιρα και το σύμπαν ήταν με το μέρος σας –προσπαθώντας να σας κάνει να βασιστείτε στον εαυτό σας και να συνειδητοποιήσετε πως πολλές φορές υπάρχουν αόρατες παρουσίες που σας προστατεύουν και σας ευνοούν παρά της ανησυχίες και τις καχυποψίες σας. Να περιμένετε τη συνέχεια αυτής της θετικής ενέργειας, ειδικά με την σεληνη στο αισιοδοξο ζωδιο του τοξοτη.

 

Μάθετε περισσότερα για τις ραγδαίες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον κόσμο της μόδας. Οι λάτρεις των συλλεκτικών αντικειμένων θα το ευχαριστηθούν καθώς η σεληνη σχηματίζει υποστηρικτικές επαφές με τον ερμή και την αφροδιτη. Ευνοείται οτιδήποτε αφορά τις πωλήσεις και την τέχνη με την βοήθεια που φέρνει το τρίγωνο της σεληνης με τον πλανήτη δια. Ωστόσο, η εύνοια αυτή δεν θα κρατήσει πάρα πολύ.

 

Η παράλληλη θέση του ηλιου με τον πλούτωνα θα προσπαθήσει να σας βγάλει από την ισορροπία σας φέρνοντας στη ζωή σας δαίμονες που έχετε ήδη αντιμετωπίσει και συναισθηματισμούς από το παρελθόν. Χρησιμοποιήστε την επαφή του ηλιου με τον πλούτωνα για να αποσυνδεθείτε από φοβίες, ανησυχιες και καταπιεσμένους φόβους που σας κρατούν αλυσοδεμένους με τον πόνο των αναμνήσεων από την παιδική σας ηλικία.

zodia-taro-45

 

ζωδια διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw