zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Σάββατο 18/7

astrologia-planitis-ploytwnas

zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Σάββατο 18/7

 

zodia: θα αρχίσουν να φαίνονται χρυσές ευκαιρίες για την πρόοδό σας, χάρη στην μηνιαία ένωση της σεληνης με τον δια στο ζωδιο του λέοντα. Ειιδικά τις ώρες πριν από αυτή τη σύνοδο, θα μας επηρεάσει μία αύρα ώφελους, επιτυχίας και επιτευγμάτων. Αν ψάχνετε για θησαυρούς όσον αφορά τα ακίνητα ή την τέχνη, τότε το συγκεκριμένο πρωί μπορεί και να κερδίσετε το πρώτο λαχείο!

 

Η σεληνη σχηματίζει παραλληλία με την αφροδιτη, άλλος ένας δηλαδή ενθαρρυντικός παράγοντας, όμως συμβαίνει λεπτά αργότερα μετά το τετράγωνο ανάμεσα στην σεληνη και τον κρόνο. Η όψη αυτή είναι η αρχή μίας ζώνης αβεβαιότητας η οποία θα διαρκέσει μέχρι η σεληνη να περάσει στο γήινο ζωδιο της παρθένου.

 
Η αφροδίτη περνά επίσης στο ζωδιο της παρθενου, κατά τη διάρκεια αυτής της ζώνης αβεβαιότητας. Επειδή η αφροδιτη επιβραδύνει καθώς πλησιάζει η ανάδρομη πορεία της στις 25 Ιουλίου, θα παραμείνει σταματημένη στην πρώτη μοίρα της παρθένου μέχρι τις 31 Ιουλίου, και ύστερα θα επιστρέψει στο ζωδιο του λεοντα μέχρι τις 8 Οκτωβρίου όπου θα επανέλθει στο ζωδιο της παρθενου μέχρι τις 8 Νοεμβρίου.

zodia-taro-45

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-zvdia-75

 

η αφροδιτη στο ζωδιο της παρθενου αυτές τις αρχικές δεκατέσσερις ημέρες, μπορεί να σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε πράγματα που έχετε αφήσει στην μέση με αποτελεσματικότητα. Μόλις η σεληνη περάσει στο ζωδιο της παρθενου, λίγα λεπτά αργότερα θα ενωθεί με την αφροδιτη, δίνοντας στην συγκέντρωσή σας άλλο επίπεδο!

 

Το κύριο αρνητικό της ημέρας αφορά τον ερμή στο ζωδιο του καρκινου και το τετράγωνό του με τον ουρανό στο ζωδιο του κριου. Να είστε ευαίσθητοι και μην χρησιμοποιήσετε λέξεις για να σοκάρετε ή να αναστατώσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπο. Ταξιδέψτε με προσοχή και ξεκινήστε νωρίτερα από το συνηθισμένο.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00