zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Παρασκευή 19/6

astrologia-30-7-2-8

zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Παρασκευή 19/6

 

zodia: είναι αρκετά ασυνήθιστο να υπάρχουν τρεις μέρες στη σειρά όπου δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου σημαντικές ευθυγραμμίσεις να επηρεάζουν την ανθρωπότητα. Όπως και να έχει, αυτό συμβαίνει από την Τετάρτη μέχρι και σήμερα. Τώρα, κάτω από την σεληνη στο φλογερό και αυταρχικό ζωδιο του λεοντα, απολαύστε το επίκεντρο της σκηνής όσον αφορά οτιδήποτε το καλλιτεχνικό. Δοκιμάστε νέες μεθόδους και τεχνικές για να βελτιώσετε τις δημιουργίες, τις εφευρέσεις και τα προϊόντα σας.

 

Η σεληνη θα σχηματίσει μία υποστηρικτική συμμαχία με τον ερμή, μία ευθυγράμμιση που θα δώσει ώθηση στα συναισθήματα και τις σκέψεις. Κακομάθετε ένα φίλο και ενισχύστε τους ερωτικούς σας δεσμούς καθώς η σεληνη πλησιάζει την μηνιαία της ένωση με την αφροδιτη.

 

Ωστόσο, προσέξτε το παλιό ρητό που λέει πως όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν, καθώς δύο έντονες ευθυγραμμίσεις του κρόνου θα στείλουν την ενέργειά τους στον πλανήτη γη την επόμενη ημέρα, ξεκινώντας μία αλυσιδωτή αντίδραση που θα διαρκέσει όλες τις υπόλοιπες ημέρες του Ιουνίου.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00