zodia: αστροσκοπιο Παρασκευή 20/3

zodia: αστροσκοπιο Παρασκευή 20/3

 

Zodia: Με την νέα σεληνη στο ζωδιο των ιχθυων, και με την ολική ηλιακή έκλειψη να την συνοδεύει, θα υπάρξει στην ατμόσφαιρα ένα βαθύ αίσθημα απελευθέρωσης από παρελθοντικούς φόβους, ανησυχίες και προβλήματα.

 

Ενώ μία νεα σεληνη συνήθως σηματοδοτεί μία άμεση ανάγκη να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά, η συγκεκριμένη ξεκινά μία ζώνη αβεβαιότητας που θα συνεχιστεί μέχρι την είσοδο της σελήνης στο φλογερό ζωδιο του κριου. Μόλις η σεληνη περάσει στο πρώτο ζωδιο του ζωδιακού κύκλου, οι ανεξάρτητες πράξεις θα υπερισχύσουν των ομαδικών.

 

Όπως και να έχει, οι οραματικές σας ικανότητες και το ενδιαφέρον σας για πνευματικές μελέτες θα ενεργοποιηθεί δυναμικά με την παραλληλία του ερμή με τον ποσειδώνα. Μία προσγειωμένη κατεύθυνση θα φτάσει λίγο αργότερα, όταν η σεληνη σχηματίσει τρίγωνο με τον κρονο.

zodia-taro-45

 

Η επόμενη μεγάλη αστρολογική εξέλιξη –πέρα από την νεα σεληνη/ηλιακή έκλειψη στο ζωδιο των ιχθυων, είναι η είσοδος του ήλιου στο ζωδιο του κριου, μία από τις πιο σημαντικές στιγμές του έτους. Ευτυχώς, καθώς η σεληνη βρίσκεται ήδη στο ίδιο ζωδιο, υπάρχουν πολλά να περιμένουμε και η πρώτη μεγάλη ευθυγράμμιση που θα δημιουργηθεί θα είναι ένα αρμονικό τρίγωνο με τον δια. Αφήστε τα καλά να συμβούν απόψε, καθώς κοινωνικοποιείστε και παίζετε παιχνίδια με φίλους ή οικογενειακά μέλη.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw