zodia: αστροσκοπιο Τετάρτη 22/4

astrologia-eksagwno-ari-ermi

zodia: αστροσκοπιο Τετάρτη 22/4

 

zodia: αν δεν υπήρχε η ασάφεια που ξεκίνησε την Τρίτη και θα συνεχιστεί και την Τετάρτη μέχρι και το απόγευμα όταν η σεληνη περάσει στο υδάτινο ζωδιο του καρκινου, τότε η σημερινή ημέρα θα ήταν γεμάτη με απίστευτες πιθανότητες.

 

Η θετική πλευρά των ευθυγραμμίσεων υποδηλώνει πως μπορούμε να κάνουμε ερευνητικές ανακαλύψεις, χάρη στο τρίγωνο του ερμή με τον πλούτωνα σε γήινα ζωδια, να λάμψουμε πνευματικά χάρη στην παραλληλία του ερμή με τον δια, και να δημιουργήσουμε ζεστές και εγκάρδιες συζητήσεις χάρη στην συμμαχία της αφροδιτης με τον δια. Το ερώτημα είναι αν η αναξιόπιστη φύση της σεληνης θα αχρηστεύσει πολλά από τα ευνοϊκά χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας.

 

Ο ερμής ενώνεται με τον άρη στην δέκατη έβδομη μοίρα του ταύρου, και η κατάσταση μπορεί να ακολουθήσει την οποιαδήποτε κατεύθυνση –να ενισχύσει την διαδικασία σκέψης και τις αθλητικές ικανότητες, ή να οδηγήσει σε θυμωμένες ανταλλαγές λέξεων. Μείνετε μακριά από οποιονδήποτε είναι επιρρεπής στην οργή και το θυμό. Μείνετε μακριά από καχύποπτα βλέμματα στον επαγγελματικό τομέα. Μόλις η σεληνη περάσει στο ζωδιο του καρκινου, το σπίτι και η οικογένεια θα γίνουν προτεραιότητες για τις επόμενες δύο ημέρες.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-zvdia-75