zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Τετάρτη 24/6

zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Τετάρτη 24/6

 

zodia: τα σύμπαν μας πετάει αρκετά εμπόδια κατά τη διάρκεια των επόμενων είκοσι τεσσάρων ωρών. Η φάση του ήλιου και της σεληνης (που ενεργοποιούν την τρίτη μοίρα του καρκινου και του ζυγου) είναι μία υπενθύμιση για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στο μονοπάτι μας και να διαχειριστούμε τις καταστάσεις με φινέτσα.

 

Λίγο αργότερα, ο άρης περνά στο ζωδιο του καρκινου, στο πρώτο υδάτινο ζωδιο μέχρι τις 8 Αυγούστου. Η παρουσία του κόκκινου πλανήτη στο ζωδιο του σπιτιού και της οικογένειας δεν ταιριάζει ιδιαίτερα με την ειρήνη και την αρμονία. Βάλτε τα δυνατά σας για να είστε ευγενικοί και ευαίσθητοι απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Ενώ οι αγχώδεις ευθυγραμμίσεις προσθέτουν εκρηκτικότητα στην αυριανή ημέρα, το σύμπαν μας δίνει ταυτόχρονα ικανότητες και υποστήριξη, με το τρίγωνο της σεληνης με τον ερμή καθώς και την θέση της αφροδιτης. Μία οποιαδήποτε άλλη ήρεμη ημέρα, αυτές οι όψεις θα μπορούσαν να μας αλλάξουν τη ζωή. Την σημερινή ημέρα όμως, αντιπροσωπεύουν θετικές δυνάμεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να απενεργοποιήσετε τους αρνητικούς παράγοντες που προκύπτουν από την έντονη κίνηση των υπολοίπων πλανητών.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00