zodia: αστροσκοπιο Τρίτη 27/1

zodia: αστροσκοπιο Τρίτη 27/1

 

zodia: απολαύστε και εξερευνήστε όλα όσα έχει να σας δώσει η μητέρα γη, όσο η σεληνη βρίσκεται στο ζωδιο του ταυρου. Η αφροδιτη, ο κυβερνήτης του ταύρου, φεύγει από το αέρινο ζωδιο του υδροχοου για να εξερευνήσει τα νερά στο ζωδιο των ιχθυων. Η αφροδιτη νιώθει αρκετά άνετα στο ζωδι οτων ιχθυων, ίσως επειδή η συμπόνια των ιχθυων, ταυτίζεται απόλυτα με την στοργική, ευαίσθητη και φιλική φύση της θεάς. Η αφροδιτη θεωρείται θετικός, ζωντανός, αποφασιστικός και ωφέλιμος πλανήτης. Ευτυχώς, η παρουσία της στο ζωδιο των ιχθυων μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου θα σας φέρει καλή τύχη, την οποία και αξίζετε.

 

Εν τω μεταξύ, η σεληνη σχηματίζει τετράγωνο με τον δια –προειδοποιώντας σας να μην υπερβάλετε στην αισιοδοξία και την περηφάνια. Η επαφή της σεληνης με τον δια θα διαρκέσει μέχρι την διέλευση της σεληνης στο αέρινο ζωδιο των διδυμων την επόμενη ημέρα. Βάλτε τα δυνατά σας για να αποφύγετε άσχημες και αγχωτικές αναμετρήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Η υπέροχη συμμαχία ανάμεσα στον ερμή και τον ουρανό, ξυπνά την ανώτερη μάθηση. Από την άλλη μεριά ο αρης στο ζωδιο των ιχθυων, παίζει το ρόλο του νταή. Όμως μας δίνει ευφράδεια και σοφία να κερδίσουμε οποιαδήποτε μάχη μέσα από συμπεριφορά χειραγώγησης.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης